Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: «Έδεσε» το στόπερ του… μέλλοντος της η Λίβερπουλ! (pic)
Λίβερπουλ

Επίσημο: «Έδεσε» το στόπερ του… μέλλοντος της η Λίβερπουλ! (pic)

Η Λίβερπουλ αρχίζει να «χτίζει» και το μέλλον της και υπό αυτό το πρίσμα ανακοίνωσε την πολυετή ανανέωση του συμβολαίου του Τζάρελ Κουάνσα.

07.10.2024 | 22:00

Εδώ και μερικούς μήνες η Λίβερπουλ έχει μπει σε μια νέα εποχή, αυτή του Άρνε Σλοτ. Ο Ολλανδός τεχνικός αντικατέστησε το καλοκαίρι τον Γιούργκεν Κλοπ, που μετρούσε αισίως 9 χρόνια στους «Κόκκινους». Όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς, το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι, αν και στο ξεκίνημα τα έχει πάει περίφημα. Σε αυτό, εν μέρει, μπορεί να ευχαριστήσει και τον Γερμανό προκάτοχο του, που παρέδωσε ένα απολύτως ποιοτικό ρόστερ, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Ένα μέλλον, το οποίο η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ δείχνει πως θέλει να «χτίσει» ακόμη περισσότερο.

Υπό αυτό τη λογική, άλλωστε, προχώρησε και στην πολυετή ανανέωση του συμβολαίου του Τζάρελ Κουάνσα, η οποία ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (7/10). Ο 21χρονος άσος, ήδη από την περασμένη σεζόν, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ρόστερ των «Κόκκινων». Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πέρσι μέτρησε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος αποτελεί τον τρίτο στόπερ στην ιεραρχία της Λίβερπουλ. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως στις τάξεις τους δεν βλέπουν το ταλέντο του.

Κουάνσα: «Η Λίβερπουλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο για μένα»

Άλλωστε, γι’ αυτό και αποφάσισαν να τον «δέσουν», θεωρώντας πως στα επόμενα χρόνια θα εξελιχθεί σε «βράχο» της άμυνας της. Όντας… Λίβερπουλ από κούνια, αφού βρίσκεται στην ομάδα από 5 ετών, ο Κουάνσα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Αυτό, άλλωστε, εξέφρασε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση, αναφέροντας πως οι «Κόκκινοι» είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο για εκείνον.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένος από όσο είμαι τώρα. Ο τρόπος που μπήκε στην ομάδα ο νέος προπονητής με την φιλοσοφία του, έχει παίξει τεράστιο ρόλο σε αυτό. Πιστεύω πως η Λίβερπουλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο για μένα, για να αναπτυχθώ και να γίνω καλύτερος παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 21χρονος στόπερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version