Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έχει έτοιμο τον άμεσο διάδοχο του Τεν Χαγκ η Γιουνάιτεντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έχει έτοιμο τον άμεσο διάδοχο του Τεν Χαγκ η Γιουνάιτεντ!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ παραμένει... μετέωρος στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει ήδη προετοιμάσει το «έδαφος» σε περίπτωση απόλυσης του με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ σε πρώτο πλάνο.

07.10.2024 | 22:26

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει το τελευταίο διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» σχεδόν έχουν… ξεχάσει τι πάει να πει νίκη για σχεδόν ένα μήνα. Από τις 17 Σεπτεμβρίου και τη νίκη με 7-0 κόντρα στην Μπάρνσλεϊ για το Λιγκ Καπ, άλλωστε, έχουν να πανηγυρίσουν. Έκτοτε, μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και μια… συντριβή με 0-3 από την Τότεναμ. Κι όπως είναι λογικό, όσο δεν έρχονται νίκες, τόσο πιο δυσμενής γίνεται η θέση του Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός δείχνει να μην έχει βρει ακόμη λύση στα προβλήματα της ομάδας και το μέλλον του είναι στον «αέρα».

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Guardian», δεν αποκλείεται ο Τεν Χαγκ να απολυθεί και μέσα στις επόμενες μέρες. Κι αυτό γιατί την Τρίτη (8/10), ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει ζητήσει έκτακτη σύσκεψη στο Λονδίνο ανάμεσα σε όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη των «Κόκκινων Διαβόλων». Εκεί θα συζητηθεί το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση. Αν και πάλι ο 54χρονος τεχνικός θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης ή αν θα αποχωρήσει. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ είναι προετοιμασμένοι και για το δεύτερο σενάριο, έχοντας στα… σκαριά ως άμεσο αντικαταστάτη του Τεν Χαγκ τον, νυν βοηθό του, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Ο Τεν Χαγκ στον «αέρα» κι ο Φαν Νίστελροϊ σαν ρόλο… Σόλσκιερ

O 48χρονος μόνο… άγνωστος δεν είναι στο κοινό της Γιουνάιτεντ, αφού είχε φορέσει τη φανέλα της για μια πενταετία (2001-2006). Μάλιστα, αποτελεί έναν εκ των πιο αγαπημένων παικτών, μετρώντας 150 γκολ σε 219 συνολικά παιχνίδια στην ομάδα του Μάντσεστερ. Ο Φαν Νίστελροϊ επέστρεψε στον σύλλογο φέτος το καλοκαίρι ως βοηθός, αλλά πλέον δεν αποκλείεται να αναλάβει, έστω και προσωρινά, πρώτος προπονητής σε περίπτωση αποχώρησης του Τεν Χαγκ. Μια κίνηση, που εφόσον συμβεί, θα μοιάζει με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ το 2018. Εκείνον τον Δεκέμβριο ο Νορβηγός βρέθηκε προσωρινά στον πάγκο μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο. Το ξεκίνημα του ήταν αρκετά θετικό και παρέμεινε εντέλει ως τον Νοέμβριο του 2021, όταν επίσης απολύθηκε. Το αν η ιστορία θα επαναληφθεί με πρωταγωνιστή τον Φαν Νίστελροϊ αυτή τη φορά μόνο ο καιρός θα το δείξει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version