Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιοβάνοβιτς: «Τεράστια η απουσία του Ιωαννίδη – Πρόκληση για εμάς το ματς με την Αγγλία»
Εθνική Ελλάδος

Γιοβάνοβιτς: «Τεράστια η απουσία του Ιωαννίδη – Πρόκληση για εμάς το ματς με την Αγγλία»

Είναι σαφές πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολόγιζε πολλά στην παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη στον αγώνα με την Αγγλία αλλά...

07.10.2024 | 18:23

Σε ρυθμούς Nations League κινείται η ποδοσφαιρική Ευρώπη από σήμερα και για την υπόλοιπη εβδομάδα. Αντίστοιχα και η χώρα μας με την Εθνική Ελλάδας να επανέρχεται στον θεσμό και να στοχεύει σε ανάλογη συνέχεια με το εξαιρετικό ξεκίνημα στη διοργάνωση τον προηγούμενο μήνα. Τότε η «Γαλανόλευκη» είχε κερδίσει και τα δύο πρώτα της παιχνίδια επικρατώντας με 3-0 της Φινλανδίας στον Πειραιά και 2-0 της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τώρα οι διεθνείς μας έχουν μπροστά του ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι. Αντιμετωπίζουν την προσεχή Πέμπτη στο Γουέμπλεϊ την Αγγλία και την Κυριακή υποδέχονται στο Φάληρο τους Ιρλανδούς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις πρώτες του δηλώσεις κατά τη συγκέντρωση των διεθνών αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τα «Τρία Λιοντάρια» στο Λονδίνο. Δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη στο πρόσφατο ντέρμπι, ενώ αναγνώρισε πως το παιχνίδι με τους Άγγλους θα είναι μια δύσκολη δοκιμασία για τους ποδοσφαιριστές του.

Διάβασε επίσης: «Ζέσταμα» του Ζαφείρη για την Εθνική Ελλάδος με γκολάρα στο ντέρμπι της Πράγας (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Για το ότι η Εθνική έχει ακόμα λιγότερες ημέρες για να προετοιμαστεί: «Όπως είναι το πρόγραμμα δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη επιλογή, έχουμε κάποιες εμπειρίες από τα προηγούμενα παιχνίδια, κάποιες αναλύσεις που θα κάνουμε. Θα παίξει ρόλο η προετοιμασία γιατί παίζουμε με μία από τις top ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είναι ένα κίνητρο παραπάνω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν το ματς με την Αγγλία είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα: «Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι το αντιμετωπίζουμε σαν ένα απλό παιχνίδι, ένα σοβαρό παιχνίδι με μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις φτάνει στο τέλος, είναι τοι φαβορί στο γκρουπ που αγωνιζόμαστε και είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε και είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς»

Για την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη και για τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης: «Έχουμε τα δύο παιδιά, Παυλίδη και Δουβίκα. Η απώλεια του Φώτη είναι μεγάλη, τα γκολ του έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Εύχομαι να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα γήπεδα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version