Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διώχνει τον Τεν Χαγκ, αλλά βρήκε ήδη τον επόμενο!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διώχνει τον Τεν Χαγκ, αλλά βρήκε ήδη τον επόμενο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως κάνει ήδη από τώρα τα πλάνα της για το πως θα είναι η ζωή της χωρίς τον Τεν Χαγκ.

07.10.2024 | 12:31

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει… ξεχάσει τι πάει να πει νίκη. Οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ την περασμένη εβδομάδα γνώρισαν την βαριά ήττα από την Τότεναμ. Πριν από μερικές ημέρες ήρθαν 3-3 με την Πόρτο στο «Ντραγκάο», παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Και τέλος ήρθε το 0-0 με την Άστον Βίλα.

Όσο δεν νικάει η ομάδα υπάρχει πρόβλημα. Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ολλανδός προπονητής. Όπως και τα αγγλικά ΜΜΕ που αναφέρουν ολοένα και πιο συχνά πολλά και διαφορετικά ονόματα για τον πάγκο του συλλόγου. Αρχικά ήταν εκείνο του Ιντζάγκι από την Ίντερ. Πλέον που η λίστα μεγαλώνει υπάρχει και αυτό του Τόμας Τούχελ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον περασμένο Μάιο είχε τον Γερμανό τεχνικό ψηλά στη λίστα της. Όμως, τότε αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τον Τεν Χαγκ και να του δώσει χώρο, χρόνο και χρήματα για να φτιάξει μία ομάδα έτσι όπως την είχε κατά νου. Αυτό πλέον το σενάριο δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους Άγγλους που ψάχνουν ήδη τον επόμενο τεχνικό για τον σύλλογο και δεν αποκλείεται να είναι ο Τούχελ, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Manchester Evening News».

Ο Τεν Χαγκ φαίνεται να μην… καταλαβαίνει τι συμβαίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δεν είναι η πρώτη φορά. Και μάλλον ούτε η τελευταία. Μετά το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν έδειξε να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την ομάδα του. Και ας μην πήρε τη νίκη. Και ας μην έβγαλε αντίδραση και ας έμεινε στο 0-0.

Ο Ολλανδός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος για το γεγονός ότι οι παίκτες του κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους για τέταρτο ματς. Αλλά αυτό δεν είναι το… πρόβλημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το σοβαρό ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο Ολλανδός τεχνικός δείχνει με όλα όσα δηλώνει και πιστεύει να μην γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις για κάποιον που βρίσκεται στη θέση του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version