Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η… αγκαλιά του Ρέτσου στο ντέρμπι που έγινε viral! (vid)
Ελλάδα

Η… αγκαλιά του Ρέτσου στο ντέρμπι που έγινε viral! (vid)

Το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεν είχε πολλές φάσεις. Όμως, αυτή με τον Παναγιώτη Ρέτσο ξεχωρίζει το δίχως άλλο!

07.10.2024 | 09:33

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ δεν είχε γκολ. Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός παράχθηκαν για να παίξουν ανοιχτά και να πάρουν τη νίκη. Το 0-0 ήταν αυτό που έμεινε στο τέλος.

Πρωταγωνιστές ήταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι δυνατές μονομαχίες που έδωσαν από την αρχή ως και το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις. Τουλάχιστον όχι τόσες πολλές όσες άλλες φορές ή άλλα χρόνια που η κουβέντα δεν σταμάταγε ποτέ και πρωταγωνιστές του ντέρμπι ήταν οι διαιτητές ή οι επόπτες και όχι οι παίκτες.

Όμως, το ντέρμπι των αιωνίων μας χάρισε μία στιγμή που δεν άργησε να γίνει viral στο ελληνικό Διαδίκτυο. Έχει να κάνει με μία από τις τελευταίες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου και λίγο πριν τη διπλή επέμβαση του Κωνσταντίνου Τζολάκη. Πριν ο νεαρός κίπερ αναλάβει δράση η μπάλα βρίσκει στον Παναγιώτη Ρέτσο με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον με τον έμπειρο αμυντικό να έχει ένα τρυφερό…τετ-α-τετ με την μπάλα που βρήκε για μερικά δευτερόλεπτα στα χέρια του και πιο συγκεκριμένα στην αγκαλιά του.

Λογικό και επόμενο να γίνει viral με τους «πράσινους» να φωνάζουν και να ζητάνε πέναλτι στην εν λόγω φάση.

Ιδού η επίμαχη φάση του ντέρμπι με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ρέτσο και την… αγκαλιά που πήρε την μπάλα:













Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version