Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Παρί πάτησε το πόδι της στη Νίκαια και μύρισε… Μέντες! (vid)
Ligue 1

Η Παρί πάτησε το πόδι της στη Νίκαια και μύρισε… Μέντες! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν γκέλαρε στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Νις και έμεινε στο 1-1, μιας και δεν της έφτανε το γκολ του Μέντες.

07.10.2024 | 00:03

Η δουλειά του Νούνο Μέντες στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι να σκοράρει. Αλλά να κόβει τους αντίπαλους επιθετικούς. Στο πρόσφατο ματς με την Άρσεναλ στο Βόρειο Λονδίνο για το Champions League είχε δοκάρι και γενικά ήταν αυτός που ενόχλησε περισσότερο από κάθε άλλον επιθετικό της ομάδας του τους Άγγλους.

Στο εκτός έδρας ματς με τη Νις στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Ligue 1 ήταν εύστοχος και σκόραρε. Όμως, αυτό δεν έφτανε για τους Παριζιάνους που έμειναν στο 1-1 στο παιχνίδι της Νίκαιας και έδειξαν να μην έχουν φρεσκάδα και δυνάμεις!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Ενρίκε έχει ζητήσει και συνεχώς ζητάει ολοένα και περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του. Και σίγουρα μετά το παιχνίδι με τη Νις θα έχει να τους πει πολλά. Οι Παριζιάνοι σε ακόμη ένα παιχνίδι μπήκαν με δύναμη και όρεξη. Αλλά μετά από μερικά λάθη και κάποιες… κλωτσιές από τους γηπεδούχους όχι μόνο έχασαν τον ρυθμό τους μα και την μπάλα πολλές φορές.

Μάλιστα, η Νις κατάφερε να σημειώσει πρώτη γκολ με τον Αμπντί. Η ομάδα της Νίκαιας έδειχνε να μπορεί να βάλει δύσκολα στους περσινούς πρωταθλητές. Και έτσι ήταν. Η λύση έπρεπε να έρθει από τον Μέντες. Ο Πορτογάλος μπακ στο 52′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές έκαναν λάθος επιλογές λίγο πριν το φινάλε και αυτό έμελλε να το πληρώσουν με το 1-1 που έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version