Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεχνάει για καιρό τον Καρβαχάλ: Τότε επιστρέφει!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεχνάει για καιρό τον Καρβαχάλ: Τότε επιστρέφει!

Η Ρεάλ Μαδρίτης και οι φίλοι της θα περάσουν πολύ καιρό που θα κάνουν και πάλι να δουν τον Ντάνι Καρβαχάλ με τη φανέλα της ομάδας.

07.10.2024 | 10:05

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έτοιμη να πάρει ακόμη μία νίκη. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι με δύο απίθανα σουτ είχαν κάνει το 2-0 στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Ωστόσο, όλα έσβησαν και ξεχάστηκαν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ντάνι Καρβαχάλ.

Ο Ισπανός μπακ τραυματίστηκε σοβαρά από αντίπαλο 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα. Όλοι κατάλαβαν αμέσως ότι επρόκειτο για κάτι πολύ σοβαρό. Δεν ήταν μόνο οι φωνές του έμπειρου αμυντικού που το έδειξαν. Μα και το σημείο που λαβώθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας. Η ρήξη χιαστών είναι ο χειρότερος εφιάλτης για κάθε ποδοσφαιριστή και αυτή τη φορά για τον Ντάνι Καρβαχάλ θα είναι μία πολύμηνη περιπέτεια, μέχρι να μπορέσει και πάλι -αρχικά- να περπατήσει και αργότερα να παίξει και πάλι με την ομάδα της καρδιάς του.

Σε τέτοιες περιπτώσεις τα πράγματα είναι δύσκολα. Μιας και χρειάζεται αρκετός καιρός για να μπορέσει κάποιος να φτάσει στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό του. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «MARCA» και το ρεπορτάζ της ο Ισπανός ακραίος αμυντικός θα λείψει 12 μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους. Κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να κάνουν υπομονή περίπου έναν χρόνο, ώστε να τον δουν και πάλι να μάχεται και να παλεύει με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Η μεγάλη κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ντάνι Καρβαχάλ!

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμονας. Ή να ξέρει από ποδόσφαιρο. Ο Ντάνι Καρβαχάλ είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ειδικά τώρα που ακόμα όλο αυτό είναι φρέσκο. Νωπό. Γι’ αυτό τον λόγο και η Ρεάλ Μαδρίτης, με προσωπική απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ, προσπάθησε να του φτιάξει λίγο το κέφι και του ανανέωσε αυτόματα το συμβόλαιο συνεργασίας.

Μία κίνηση που δείχνει ότι οι «μερένχες» είναι δίπλα στους σημαντικούς τους παίκτες και αναγνωρίζουν με πράξεις και έργα όλα αυτά που έχει προσφέρει στην ομάδα και τον σύλλογο κάποιος ποδοσφαιριστής.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version