Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιστούς και… βαθμούς ρίχνει από εδώ και από εκεί η Ατλέτικο! (vid)
La Liga

Ιστούς και… βαθμούς ρίχνει από εδώ και από εκεί η Ατλέτικο! (vid)

Ο Χούλιαν Άλβαρες σκόραρε και πάλι για την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως, αυτό δεν τη βοήθησε να πάρει τη νίκη στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σοσιεδάδ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

07.10.2024 | 00:23

Η Ατλέτικο Μαδρίτης όταν απέκτησε τον Χούλιαν Άλβαρες τον πλάσαρε στον κόσμο της σαν τον δικό της Spider Man. Και εκείνος το συνέχισε, μιας και όταν σκοράρει παριστάνει ότι πετάει… ιστούς. Αλλά δεν έχει μόνο εκεί. Πετάει και γκολ. Όπως έπραξε και στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της La Liga.

Ωστόσο, αυτό δεν έφτανε για τους Μαδριλένους που έμειναν στο 1-1, αφού οι Βάσκοι λίγο πριν το τέλος ισοφάρισαν! 

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι παίκτες του Σιμεόνε έκαναν το 1-0 με τον Άλβαρες στο πρώτο λεπτό. Παρόλα αυτά οι πρωτευουσιάνοι από εκεί και πέρα έπρεπε να δείξουν ότι μπορούν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και γενικότερα να έχουν μία ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Αυτό ήταν μάλλον δύσκολο. Κάτι που έχει φανεί αρκετές φορές μέσα στη σεζόν και ας είναι ακόμα νωρίς.

Η Ατλέτικο κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Άμεσο και γρήγορο. Αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να τελειώσει το παιχνίδι ή να πετύχει και δεύτερο γκολ που θα της έκανε τη ζωή πιο εύκολη και θα της έδινε ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Έτσι, η Σοσιεδάδ την τιμώρησε με το απίθανο μακρινό σουτ του Σούσιτς στο 84′ με το 1-1 να μένει μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version