Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Κλέβει» τον σούπερ σταρ της Λεβερκούζεν η Μπάγερν!
Μπάγερν Μονάχου

«Κλέβει» τον σούπερ σταρ της Λεβερκούζεν η Μπάγερν!

Το απόλυτο... κόλπο γκρόσο στην Μπάγερν Λεβερκούζεν θέλει να κάνει η Μπάγερν Μονάχου «κλέβοντας» της τον Φλόριαν Βιρτς.

07.10.2024 | 21:28

Την περασμένη σεζόν η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε κάτι που οριακά έμοιαζε… ακατόρθωτο. Κι αυτό γιατί σταμάτησε την παντοκρατορία της Μπάγερν Μονάχου, η οποία μετρούσε 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Ήδη, και τη φετινή σεζόν, όπως όλα δείχνουν, οι δύο τους θα δώσουν ξανά μεγάλη μάχη για τον τίτλο. Οι μεν Βαυαροί είναι πρωτοπόροι στην Budesliga με 14 βαθμούς, οι δε «Ασπιρίνες» βρίσκονται μόλις στο -3 και την 5η θέση. Το πρωτάθλημα, όμως, δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο κονταροχτυπιούνται οι δύο αυτές ομάδες. Βλέπετε, η ομάδα του Μονάχου έχει ήδη στο στόχαστρο της για το ερχόμενο καλοκαίρι τον Φλόριαν Βιρτς, το μεγάλο αστέρι δηλαδή της Λεβερκούζεν!

Ο Γερμανός άσος αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα «γρανάζια» της μηχανής του Τσάμπι Αλόνσο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της Bundesliga την περσινή σεζόν. Μάλιστα, ο 21χρονος συνεχίζει σε… δαιμονιώδη κατάσταση και φέτος, αφού μετράει ήδη 6 γκολ σε 10 παιχνίδι. Κι όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, τα κατορθώματα του τον έχουν κάνει νούμερο ένα στόχο της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί αναζητούν έναν νέο ηγέτη στη μεσαία γραμμή κι ο Βιρτς αποτελεί την πρώτη τους επιλογή για το καλοκαίρι του 2025. Μάλιστα, και ο ίδιος φέρεται να είναι «ψημένος» να αγωνιστεί στην ομάδα του Μονάχου.

Η Μπάγερν είναι στα… πλάνα και του Βιρτς

Πιο συγκεκριμένα, ο Βιρτς είχε ήδη από πριν στα πλάνα του να μετακινηθεί στην Μπάγερν Μονάχου. Κι αυτό γιατί θέλει πρώτα να βρεθεί στους Βαυαρούς ως «σκαλοπάτι» για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στο εξωτερικό. Ο προορισμός παραμένει άγνωστος, αν και τα κατά καιρούς το όνομα του έχει ακουστεί για την Ρεάλ Μαδρίτης. Φυσικά, η όλη κατάσταση βρίσκεται ακόμη σε φιλολογικό επίπεδο, καθώς η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει κάνει κάποια επίσημη προσέγγιση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version