ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Σίτι «κέρδισε» την Premier League – Δικαστική νίκη των πρωταθλητών (pic)
Η Λίβερπουλ «δένει» με νέα συμβόλαιο τους δύο στόπερ της – Εντολή του σλοτ!
Ο Τσερκί χάζεψε όλη τη Γαλλία με τα μαγικά του! (vid)
Έκτακτο: Το θωρηκτό της Serie A υπέστη ρήξη χιαστών – Χάνει την σεζόν! (pic)
Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, 2024
Οριστικό: Αποφάσισε για Πογκμπά η Γιουβέντους – Βρέθηκε η λύση!
«Γελάνε» με την αποχώρηση του Μακελελέ – Τα ξένα ΜΜΕ… σοκαρίστηκαν (pics)
Ο Μπερμπάτοφ εξέθεσε ανεπανόρθωτα τη Γιουνάιτεντ με τις δηλώσεις του!
Μεγάλο πλήγμα με τον Ιωαννίδη – Αυτά τα ματς χάνει ο ηγέτης του ΠΑΟ!
Ο Ντε Χέα απολαμβάνει και πάλι το ποδόσφαιρο: Οι φωτογραφίες που το δείχνουν ξεκάθαρα! (pics)
Στην Άστον Βίλα μέχρι να… σβήσει ο Ήλιος ο Ντουράν!
Η Μπαρτσελόνα βρήκε από τώρα την καλύτερη λύση για την επίθεσή της, χωρίς να δώσει… ευρώ!
H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διώχνει τον Τεν Χαγκ, αλλά βρήκε ήδη τον επόμενο!
Ποστέκογλου: «Η χειρότερη ήττα στην καριέρα μου»
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Σαν σήμερα ένα από τα καλύτερα Clasico! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Retro Stories

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Σαν σήμερα ένα από τα καλύτερα Clasico! (pic)

Όσα χρόνια και αν περάσουν λίγοι είναι εκείνοι που θα ξεχάσουν την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη La Liga.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Σαν σήμερα ένα από τα καλύτερα Clasico! (pic)

Πριν από μερικά χρόνια και χωρίς ίχνος υπερβολής όλος ο πλανήτης καθόταν για να απολαύσει τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σίγουρα και τώρα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλά τη σεζόν 2012-2013 τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Και αυτό γιατί τότε βλέπαμε τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στην καλύτερη φάση της καριέρας τους.

Οι δύο GOAT ήταν στα prime τους και το είχαν επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα από δύο φορές ο καθένας. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο εκείνοι που ξεχώριζαν. Οι Καταλανοί είχαν στη σύνθεσή τους ποδοσφαιριστές όπως ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Πικέ, ο Πέδρο και ο Αλέξις Σάντσες που ήταν στην καλύτερη φάση τους.

Από την άλλη στη Μαδρίτη δεν είχαν να ζηλέψουν πολλά, αφού τη φανέλα του συλλόγου φορούσαν παίκτες σαν τον: Κασίγιας, Ράμος, Οζίλ, Ντι Μαρία και Μπενζεμά.

Αλλά όπως γίνεται σε κάθε φάση της ζωής, έτσι και στο εν λόγω Clasico, που ήταν για την έβδομη αγωνιστική της La Liga, πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια, ώστε να καταλάβει κανείς την αξία του και να του αποδώσει το βάρος που πραγματικά είχε για εκείνη την εποχή. Μία αναμέτρηση που μέχρι και τώρα έχει μείνει στην ιστορία και όλοι όσοι την είχαν ζήσει σίγουρα την αναπολούν! Clasico: Μπαρτσελόνα και Ρέαλ Μαδρίτης μας χάρισαν μία απολαυστική ματσάρα!

Clasico: Μπαρτσελόνα και Ρέαλ Μαδρίτης μας χάρισαν μία απολαυστική ματσάρα!

Όπως γράψαμε και λίγο πιο πάνω η συγκεκριμένη αναμέτρηση μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης είχε τόσα αστέρια, όσα συνήθως μπορούμε να βρούμε σε ταινίες του Χόλιγουντ. Το δράμα δεν έλειψε. Όπως και τα γκολ.

Η αρχή έγινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπου με ωραίο σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Βαλντές. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μερικές φάσεις για γκολ, πριν από το τέρμα του Πορτογάλου, όμως η κεφαλιά του Ράμος και το σουτ του Μπενζεμά που βρήκε στο δοκάρι ήταν άστοχα. Και αυτό το είχε πληρώσει ακριβά η ομάδα του Μουρίνιο, μιας και η συνέχεια ανήκε στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός αρχικά έφερε το ματς στα ίσα με κοντινό πλασέ και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με απίθανο φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, μέχρι να έρθει εκ νέου ο Κριστιάνο για το τελικό 2-2. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα είχε και εκείνη δοκάρι στα χασομέρια με σουτ του Μοντόγια και μία καλή στιγμή με τον Πέδρο.

Ωστόσο, όλοι θυμούνται εκείνους που σημείωσαν τα γκολ και μας χάρισαν ένα μοναδικό ματς που το θυμόμαστε μέχρι και τώρα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ