Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπονούτσι: «Είπα δύο φορές όχι στον Γκουαρδιόλα για την Γιουβέντους και την Μίλαν»
Μάντσεστερ Σίτι

Μπονούτσι: «Είπα δύο φορές όχι στον Γκουαρδιόλα για την Γιουβέντους και την Μίλαν»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι προχώρησε στην αποκάλυψη ότι έριξε δύο φορές «άκυρο» στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο επέλεξε εντέλει τη Μίλαν και τη Γιουβέντους.

07.10.2024 | 23:17

Δεδομένα ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της γενιάς του. Ο Ιταλός στόπερ έχει πλέον κρεμάσει τα παπούτσια του και αναζητεί έναν νέο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η σημαντική καριέρα του δεν παύει να αποτελεί ένα πεδίο ερωτήσεων για τον ίδιο. Όπως ακριβώς συνέβη και σε συνέντευξη που έδωσε στο «Sky Italia», με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως βρέθηκε δύο φορές πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και ότι την απέρριψε και τις δύο φορές.

Ο Μπονούτσι τόνισε πως οι προτάσεις έγιναν το 2016 και το 2017. Ωστόσο, αρχικά η Γιουβέντους απέρριψε την πρόταση της Σίτι, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός ήθελε να παραμείνει στη χώρα του κι έτσι επέλεξε τη Μίλαν. Εντέλει η επιλογή αυτή, βέβαια, δεν λειτούργησε θετικά για τον ίδιο. Κι αυτό γιατί στο τέλος της σεζόν 2017/18 αποχώρησε από τους «Ροσσονέρι» και επέστρεψε στην ομάδα του Τορίνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπονούτσι:

«Εάν είχα έρθει σε επαφή με τον Γκουαρδιόλα; Τόσο το 2016 όσο και το 2017 όταν πήγα στην Μίλαν. Προφανώς το 2016 δεν προχώρησε η υπόθεση για έναν συγκεκριμένο λόγο: επειδή η Γιουβέντους δεν θα με πουλούσε ποτέ και εγώ ήμουν καλά εκείνη την περίοδο στην Γιούβε. Το 2017 ο Μοντέλα και ο Μιραμπέλι με κάλεσαν και μου είπαν: πρέπει να έρθεις εδώ, θα γίνεις αρχηγός της Μίλαν. Δεν ήθελα να φύγω από την Ιταλία.

Πήγα στην Μίλαν το 2017 επειδή υπήρχε η περίφημη διαφωνία με τον Αλέγκρι. Ήθελα να μείνω κοντά στο σπίτι μου λόγω των γνωστών γεγονότων που είχαν συμβεί με τον γιο μου. Δεν είχα διάθεση να πάω στο εξωτερικό επειδή όταν κάνεις μία αλλαγή υπάρχει πάντα ένα ερωτηματικό. Στην Μίλαν πήγα επειδή άρχιζε ένας νέος κύκλος. Οι Μιραμπέλι και Φασόνε είχαν κάνει 12 μεταγραφές. Στο τέλος της χρονιάς, όταν είχε καταρρεύσει όλη η ομάδα, μου είπαν: εδώ δεν υπάρχει πλέον θέση για σένα. Τότε είπα πως αν πρέπει να φύγω από αυτό τον κύκλο, θέλω να επιστρέψω στην Γιουβέντους».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version