Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Μακελελέ έβγαλε στη φόρα όσα του ζήτησαν από τον Αστέρα Τρίπολης
Ελλάδα

O Μακελελέ έβγαλε στη φόρα όσα του ζήτησαν από τον Αστέρα Τρίπολης

Ήταν βέβαιο πως δεν θα το άφηνε έτσι ο Κλοντ Μακελελέ. Ο Γάλλος προπονητής βγήκε να σώσει το όνομά του προτού γραφτούν ανακρίβειες.

07.10.2024 | 19:04

Το λιγότερο «αναπάντεχο» μπορεί να χαρακτηριστεί το πρόωρο «διαζύγιο» του Αστέρα Τρίπολης με τον Γάλλο προπονητή, Κλοντ Μακελελέ. Ο 51χρονος δεν πρόλαβε καν να κλείσει μήνα παρουσίας στη SuperLeague καθώς η ομάδα από την Αρκαδία έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Αρκάδες προχώρησαν σε μια απόφαση που ελάχιστοι μπορούν να κατανοήσουν. Απομάκρυναν από τον πάγκο τους έναν προπονητή χωρίς καν να μετρά μια ήττα στο ενεργητικό του με την ομάδα. Ο Μακελελέ πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης σε τρία παιχνίδια και μέτρησε δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Μάλιστα το «τρίποντο» ήρθε χθες με την ομάδα από την Τρίπολη να επικρατεί εκτός έδρας της Καλλιθέας με 3-1.

Διάβασε επίσης: Γιοβάνοβιτς: «Τεράστια η απουσία του Ιωαννίδη – Πρόκληση για εμάς το ματς με την Αγγλία»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το «διαζύγιο» με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γάλλος τεχνικός φανερά απογοητευμένος και θυμωμένος με αυτή την απόφαση της διοίκησης φρόντισε να αποκαλύψει μερικά από αυτά που οδήγησαν την κατάσταση ως εκεί.

Του υποσχέθηκαν πλήρη έλεγχο αλλά του έλεγαν ποιους να βάζει και ποιους όχι

Συγκεκριμένα, ο Μακελελέ ισχυρίστηκε πως η διοίκηση του Asteras AKTOR του είχε υποσχεθεί «πλήρη έλεγχο της ομάδας», ωστόσο έδειξε την τάση να παρεμβαίνει στις επιλογές του, με αποκορύφωμα τον νεαρό Νταρνέλ Μπιλέ, για τον οποίο ανέφερε «μου είπαν πως έπρεπε να μείνει στον πάγκο στο ματς με την Καλλιθέα».

«Μου υποσχέθηκαν πλήρη έλεγχο της ομάδας. Ήταν δική μου απόφαση ποιον θα χρησιμοποιήσω και ποιον όχι. Οι μεταγραφές δεν γινόντουσαν με δική μου ευθύνη. Αν θες να με απολύσεις λόγω των αποτελεσμάτων, κάνε το. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου λέω ποιον να βάζω και ποιον όχι. Στο ματς με την Καλλιθέα, μου είπαν πως ένας παίκτης – κλειδί έπρεπε να μείνει στον πάγκο. Ο παίκτης έχει μικρό συμβόλαιο και είναι ο καλύτερος στην ομάδα. Τον έβαλα για 20 λεπτά, είχε δύο ασίστ και κερδίσαμε. Δεν ήθελαν όμως να παίξει, γιατί δεν είχε υπογράψει. Εγώ τον έβαλα όμως, λόγω ποιότητας!», είπε αναλυτικά ο Γάλλος μεταξύ άλλων.

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version