Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπερμπάτοφ εξέθεσε ανεπανόρθωτα τη Γιουνάιτεντ με τις δηλώσεις του!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μπερμπάτοφ εξέθεσε ανεπανόρθωτα τη Γιουνάιτεντ με τις δηλώσεις του!

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με μερικές δηλώσεις του έδειξε ακόμα και τόσο πολύ χαμηλά έχει πέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ.

07.10.2024 | 15:02

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε παρακμή από την ώρα και τη στιγμή που αποχώρησε από τις τάξεις της ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ωστόσο, τα πράγματα ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο δύσκολα για τους «κόκκινους διαβόλους», όσο είναι επί ημερών του Έρικ Τεν Χαγκ.

Η εικόνα της ομάδας πάει από το κακό στο χειρότερο. Όχι μόνο δεν παράγει θέαμα, αλλά, δεν μπορεί να πάρει και τους βαθμούς ή και τα αποτελέσματα που χρειάζονται. Κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία και το έργο των ποδοσφαιριστών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επικράτησε ούτε της Άστον Βίλα. Μάλιστα, πολλοί πριν την αναμέτρηση θεωρούσαν ότι θα ήταν σχεδόν σίγουρο για την ομάδα του Ουνάι Έμερι να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αλλά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι κανείς δεν είναι ικανοποιημένος με τη Γιουνάιτεντ και όλο αυτό που βγάζει στο γήπεδο.

Ένας από τους θρύλους του συλλόγου μίλησε γι’ αυτό. Ο λόγος για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για να καταλάβει κανείς πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο και πόσο πολύ θα πρέπει να αναλογιστούν οι παίκτες τις ευθύνες που έχουν παρά το γεγονός ότι οι επιλογές του Έρικ Τεν Χαγκ μπορεί να μην είναι και τόσο καλές κατά καιρούς!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις για αυτό το πράγμα που είδαμε σήμερα εδώ πέρα. Όλοι στον αγωνιστικό θα πρέπει να ντρέπονται.

Και το λέω αυτό γιατί δεν γίνεται ο Τζόνι Έβανς σε αυτή την ηλικία να είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και να παίρνει το βραβείο του MVP», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version