Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τσερκί χάζεψε όλη τη Γαλλία με τα μαγικά του! (vid)
Video Hμέρας

Ο Τσερκί χάζεψε όλη τη Γαλλία με τα μαγικά του! (vid)

O Ραγιάν Τσερκί στο παιχνίδι της Λιόν με τη Ναντ έδειξε και πάλι γιατί γίνονται μαγικά πράγματα όταν η μπάλα πάει στα πόδια του!

07.10.2024 | 16:03

Είναι μόλις 21 ετών. Όμως, ο Ραγιάν Τσερκί είναι στον… αφρό εδώ και χρόνια και είναι λογικό αρκετοί να νομίζουν ότι είναι πιο μεγάλος σε ηλικία.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος στη Λιόν, παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος κατά καιρούς έχει σημαντικά θέματα και προβλήματα. Αυτά, όμως, φαίνονται να μην τον έχουν επηρεάσει. Αντιθέτως, λάμπει ολοένα και περισσότερο και δείχνει να απολαμβάνει ότι είναι ο νέος ηγέτης των «γκον».

Ο Ραγιάν Τσερκί το επιβεβαίωσε και με την εμφάνιση που έκανε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ναντ. Η Λιόν επικράτησε με σκορ 2-0. Ο ίδιος δεν σημείωσε κάποιο τέρμα, ούτε έδωσε κάποια ασίστ. Αλλά όταν η μπάλα πήγαινε στα πόδια του ήταν σχεδόν σίγουρο ότι εκείνος θα βρει τον τρόπο για να κάνει κάποιο μαγικό. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο!

Ιδού μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Ραγιάν Τσερκί με τη φανέλα της Λιόν στο ματς με τη Ναντ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version