Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όπου πάει ο Αλεξάντερ-Άρνολντ… από πίσω ο Μπέλιγχαμ (pics)
Ρεάλ Μαδρίτης

Όπου πάει ο Αλεξάντερ-Άρνολντ… από πίσω ο Μπέλιγχαμ (pics)

Γενέθλια σήμερα για τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ! Χαρές στην εθνική Αγγλίας, χαρές και για τον κολλητό Τζουντ Μπέλιγχαμ!

07.10.2024 | 20:14

Το «ψηστήρι» καλά κρατεί! Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Τζουντ Μπέλιγχαμ συνδέονται με πολυετή φιλία. Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές σε κάθε ευκαιρία – και δεν έχουν πολλές καθώς παίζουν σε διαφορετική ομάδα – δείχνουν το πόσο καλοί φίλοι είναι. Σήμερα η Εθνική Αγγλίας ανακοίνωσε την αποστολή της για τα επικείμενα παιχνίδια της για το Nations League και όπως αναμενόταν και οι δύο βρίσκονται κανονικά στη διάθεση των «Τριών Λιονταριών».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σήμερα επίσης είναι τα γενέθλια του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Ο αμυντικός της Εθνικής Αγγλίας και της Λίβερπουλ έκλεισε τα 26 και το γιόρτασε με τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα. Εννοείται και με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ που από το πρωί δεν έχει αφήσει στιγμή μόνο του τον αστέρα των «Κόκκινων».

Διάβασε επίσης: Ο Κονατέ… τερμάτισε το κιτς – Τραγική ενδυμασία πηγαίνοντας στην αποστολή της Γαλλίας (vid)

Ο Μπέλιγχαμ είναι η ελπίδα της Ρεάλ Μαδρίτης για Αλεξάντερ-Άρνολντ

Στην Μαδρίτη λίγο μακριά από το Νησί βλέπουν τον Μπέλιγχαμ να είναι το… κολλητάρι του άσσου της Λίβερπουλ και εύχονται πως αυτή η σχέση μπορεί να φέρει τον τελευταίο μια μέρα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Είναι γνωστό πως το συμβόλαιο του 26χρονου αμυντικού με τους «Κόκκινους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και για την ώρα οι δύο πλευρές δεν έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις για πιθανή επέκταση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζει πως ο παίκτης θα παραμείνει μετέωρος για καιρό ακόμα μέχρι να έχει το δικαίωμα να μπει δυναμικά στην υπόθεση και να τον κλείσει αυτή για το καλοκαίρι. Ο Μπέλιγχαμ ίσως να μπορούσε να παίξει έναν ρόλο στην τελική απόφαση του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ! Κολλητοί είναι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version