Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πλήγμα στην Μπαρτσελόνα: Χάνει – για καιρό – παίκτη του ροτέισον ο Φλικ
Μπαρτσελόνα

Πλήγμα στην Μπαρτσελόνα: Χάνει – για καιρό – παίκτη του ροτέισον ο Φλικ

Νέος τραυματισμός στο «στρατόπεδο» της Μπαρτσελόνα. Νέο όνομα στο απουσιολόγιο του Χάνσι Φλικ!

07.10.2024 | 17:50

Το ιατρικό δελτίο δε σταματά ποτέ στην Μπαρτσελόνα. Ο Χάνσι Φλικ πρόσφατα είδε τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να επιστρέφει στη δράση και να του δίνει σημαντικές λύσεις στη μεσαία γραμμή. Η λίστα όμως με τους απόντες δεν λέει να μειωθεί, καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως άλλος ένας ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» τίθεται εκτός μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο λόγος για τον Φεράν Τόρες! Ο Ισπανός επιθετικός έπαιξε μόλις τρία λεπτά στη κυριακάτικη αναμέτρηση των Καταλανών με την Ντεπορτίβο Αλαβές, καθώς τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα και αντικαταστάθηκε αμέσως από τον Χάνσι Φλικ. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποκόμισε μυικό τραυματισμό στο δεξί του πόδι και όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση η Μπαρτσελόνα θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες μέχρι να είναι 100% καλά για να επιστρέψει στη δράση.

Διάβασε επίσης: Η Μπαρτσελόνα βρήκε από τώρα την καλύτερη λύση για την επίθεσή της, χωρίς να δώσει… ευρώ!

Η επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον Φεράν Τόρες

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό La Ser, ο Τόρες θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου 6-8 εβδομάδες. Η απουσία του έρχεται να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Χάνσι Φλικ. Ο 24χρονος μπορεί να μην ήταν βασικό μέλος της ενδεκάδας όμως φέτος αποτελούσε σταθερή επιλογή του Γερμανού προπονητή από τον πάγκο. Μετρά οκτώ συμμετοχές στη La Liga και έχει ένα γκολ και δύο ασίστ στο ενεργητικό του.

Η Μπαρτσελόνα θυμίζουμε πως την Κυριακή πέρασε σαν… άνεμος από την έδρα της Ντεπορτίβο Αλαβές επικρατώντας με 3-0 χάρις το πληθωρικό χατ-τρικ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version