Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα «πολυβόλα» της Ευρώπης: Χάαλαντ vs Λεβαντόφσκι και οι άλλοι ακολουθούν (stats)
Μάντσεστερ Σίτι

Τα «πολυβόλα» της Ευρώπης: Χάαλαντ vs Λεβαντόφσκι και οι άλλοι ακολουθούν (stats)

Έρλινγκ Χάαλαντ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ξεκινούν την μεγάλη τους κόντρα για το φετινό «Χρυσό Παπούτσι».

07.10.2024 | 21:15

Μπήκαμε αισίως στον Οκτώβρη και είναι η ώρα να βγουν κάποια πρώτα συμπεράσματα για τη φετινή σεζόν! Φαίνονται σιγά σιγά οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και οι παίκτες που θα σύρουν τον… χορό! Ο ανταγωνισμός σε κάθε πρωτάθλημα από τα κορυφαία της Ευρώπης είναι πολύ μεγάλος. Όμως εκεί ξεχωρίζουν ήδη ορισμένες ομάδες που έχουν μπει εντυπωσιακά. Ακόμη περισσότερο κάποιοι ποδοσφαιριστές που λάμπουν με την παρουσία τους και καταφέρνουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα τόσο των οπαδών τους όσο και των αντιπάλων τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο Νησί ο απόλυτος πρωταγωνιστής ως τώρα είναι ένας: Έρλινγκ Χάαλαντ! Ο Νορβηγός επιθετικός οδηγεί εκ του ασφαλούς την Μάντσεστερ Σίτι και πάλι στον δρόμο της επιτυχίας. Σκοράρει χωρίς σταματημό έχοντας φθάσει αισίως τα δέκα τέρματα στο πρωτάθλημα. Η μάχη για το φετινό «χρυσό παπούτσι» ξεκινά δυναμικά με τον Χάαλαντ να έχει ανταγωνισμό, ο οποίος έρχεται από… Ισπανία μεριά.

Διάβασε επίσης: O Zιρού… πρόδωσε τον επόμενο σταθμό του Αντουάν Γκριεζμαν

Χάαλαντ και Λεβαντόφκι δείχνουν τον δρόμο στους υπόλοιπους

Εκεί το… αφεντικό για την ώρα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο 36χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει μπει αγριεμένα στη σεζόν φθάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 12 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις με τους «μπλαουγκράνα». Την Κυριακή πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Αλαβές και έτσι ισοφάρισε τον Χάαλαντ. Ακολουθούν στα υπόλοιπα πρωταθλήματα οι Μαρμούς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) με οκτώ γκολ. Ματέο Ρετεγκί (Αταλάντα) με επτά τέρματα και ο Μπράντλει Μπαρκολά (Παρί Σεν Ζερμέν) με έξι γκολ!

Η μάχη ακόμη βρίσκεται στην αρχή της καθώς περιμένουμε και άλλους λαμπερούς αστέρες να πάρουν μπροστά. Όπως για παράδειγμα τον Κιλιάν Μπαπέ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version