Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ζεσταίνεται» το μηχανάκι της Μπαρτσελόνα – Γεμίζει το κέντρο των «μπλαουγκράνα» (vid)
Μπαρτσελόνα

«Ζεσταίνεται» το μηχανάκι της Μπαρτσελόνα – Γεμίζει το κέντρο των «μπλαουγκράνα» (vid)

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» της Μπαρτσελόνα και ειδικά η μεσαία της γραμμή!

07.10.2024 | 20:38

Πως και πως περιμένουν στην Μπαρτσελόνα την επιστροφή του Γκάβι στη δράση. Το ίδιο και ο μικρός. Βασικά αυτός ίσως ακόμη περισσότερο. Ο 20χρονος συμπληρώνει σχεδόν έναν χρόνο απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους και τα επίσημα παιχνίδια. Τον περασμένο Νομέβρη τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο παιχνίδι της Ισπανίας με τη Γεωργία και έκτοτε πιέζει τον εαυτό του προκειμένου να αφήσει πίσω όσα έγιναν και να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα νέα που έρχονται από τη Βαρκελώνη είναι αν μη τι άλλο αισιόδοξα. Ο Γκάβι μετρά αντίστροφα και το δείχνει με τον πιο πειστικό τρόπο στις προπονήσεις των «μπλαουγκράνα». Ο νεαρός εδώ και μερικές ημέρες έχει μπει κανονικά στις ομαδικές προπονήσεις της Μπαρτσελόνα. Κάνει και τα ατομικά του όμως παράλληλα την ευκαιρία να μπει στα μονοπάτια που φιλοδοξεί να τον βάλει ο νέος του προπονητής, Χάνσι Φλικ.

Διάβασε επίσης: Πλήγμα στην Μπαρτσελόνα: Χάνει – για καιρό – παίκτη του ροτέισον ο Φλικ

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Γκάβι πιθανότατα τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη θα είναι απόλυτα έτοιμος. Θα τεθεί στη διάθεση του Φλικ και θα δώσει στον Γερμανό μια ακόμη σημαντική λύση στη μεσαία γραμμή. Ήδη το κέντρο αρχίζει και παίρνει άλλη μορφή με την επιστροφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Μαζί με αυτή του Γκάβι λύνονται πλήρως τα… χέρια του Γερμανού προπονητή!

Ο Γκάβι στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version