Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Adidas σφράγισε το ποδοσφαιρικό της μέλλον με Γιαμάλ (pics)
Μπαρτσελόνα

H Adidas σφράγισε το ποδοσφαιρικό της μέλλον με Γιαμάλ (pics)

Στον δρόμο που χάραξε ο Λιονέλ Μέσι κινείται ο υπεταλαντούχος Λαμίν Γιαμάλ!

08.10.2024 | 13:50

Για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ το γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως υπάρχει συνεργασία με την Adidas. Άλλωστε ο Βρετανός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης φέρει την υπογραφή του σε ολόκληρη σειρά ρούχων με την γνωστή αθλητική εταιρία. Γνωρίζαμε επίσης πως ο γερμανικός κολοσσός – από τον περασμένο Φλεβάρη – πως έχει δώσει τα χέρια και με τον Λαμίν Γιαμάλ. Ο 17χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, το μεγαλύτερο ταλέντο αυτή τη στιγμή στον πλανήτη έχει συμφωνήσει με την Adidas υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τις τελευταίες ώρες η Adidas έχει κατακλείσει τα social media με φωτογραφίες από τη νέα της ποδοσφαιρική συλλογή. Σε αυτή πρωταγωνιστούν και οι τρεις αναφερόμενοι με τον Γιαμάλ να κάνει πρώτη φορά την εμφάνισή του. Ο πιτσιρικάς θεωρείται από πολλούς το μέλλον του ποδοσφαίρου, όχι μόνο της Μπαρτσελόνα. Η Adidas θέλει να επενδύσει τεράστια ποσά στον μικρό. Πιστεύει πως ο Γιαμάλ θα διαφημίσει τα προιόντα της σε κάθε άκρη του πλανήτη.

Μέσι, Μπέλιγχαμ και Γιαμάλ με παπούτσια της Adidas

Πριν από λίγο καιρό Adidas και Nike πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσης για την υπογραφή του μικρού. Ο Γιαμάλ επέλεξε Adidas και αμέσως το μυαλό όλων πήγε στον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός όσα χρόνια έπαιζε στην Μπαρτσελόνα εκπροσωπούσε την Adidas παραβλέποντας πως η Nike έντυνε τους «μπλαουγκράνα». Κάτι αντίστοιχο θα γίνεται από εδώ και στο εξής και με τον Γιαμάλ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version