Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ινιέστα: «Δεν πήρα ποτέ “Χρυσή Μπάλα”, αλλά υπάρχει μία στιγμή που έζησα και την ξεπερνάει!»
Μπαρτσελόνα

Ινιέστα: «Δεν πήρα ποτέ “Χρυσή Μπάλα”, αλλά υπάρχει μία στιγμή που έζησα και την ξεπερνάει!»

Ο Αντρές Ινιέστα μίλησε για μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας και της ζωής του όταν ακόμα ήταν στην Μπαρτσελόνα.

08.10.2024 | 18:27

Ο Αντρές Ινιέστα επί σειρά ετών ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Ο Ισπανός κατάφερε να κατακτήσει πολλές κούπες τόσο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όσο και με την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Δεν ήταν μόνο εντυπωσιακός με την μπάλα στα πόδια του. Αλλά και σίγουρα αποτελεσματικός.

Χάρη στα κρίσιμα γκολ του τόσο οι Καταλανοί, όσο και οι «φούριας ρόχας» έφτασαν εκεί που δύσκολα άλλες ομάδες έχουν πάει. Ωστόσο, ποτέ κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν κατέκτησε έστω και μία φορά στην καριέρα του τη «Χρυσή Μπάλα», ειδικά το 2010.

Ο Αντρές Ινιέστα ρωτήθηκε από δημοσιογράφους γι’ αυτό το γεγονός. Και αν είναι κάτι που σκέφτεται μέχρι και σήμερα ή όχι. Ο ίδιος απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, δείχνοντας γι’ ακόμη μία φορά πόσο μεγάλος team player είναι και δίνοντας ακόμη μία ασίστ στους παλιούς του συμπαίκτες!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αντρές Ινιέστα:

«Δεν με απασχολεί που δεν κατέκτησα τη “Χρυσή Μπάλα”. Εκείνη η ημέρα, εκείνη η στιγμή με εμένα, τον Μέσι και τον Τσάβι να είμαστε οι τρεις φιναλίστ για τη “Χρυσή Μπάλα” ήταν η καλύτερη στιγμή. Καλύτερη από το ίδιο το βραβείο. Νομίζω αξίζει πολύ περισσότερο από κάθε “Χρυσή Μπάλα”. Τρία παιδιά από τη “La Masia” να φτάνουν σε αυτό το σημείο. Τι καλύτερο από αυτό;», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version