Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Ο Γιαμάλ μεγαλώνει και μαζί με αυτόν και τα θέλω του (pic)
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ο Γιαμάλ μεγαλώνει και μαζί με αυτόν και τα θέλω του (pic)

Ο Λαμίν Γιαμάλ δεν θέλει να βγαίνει ούτε λεπτό από την ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα.

08.10.2024 | 11:06

Ο Λαμίν Γιαμάλ στα 17 του έχει πετύχει πράγματα που δεν τα έχουν καταφέρει μεγάλοι αστέρες σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική τους διαδρομή. Ο μικρός είδε τη ζωή του να αλλάζει άρδην μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο. Από τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην Μπαρτσελόνα του Τσάβι την περασμένη σεζόν στην καθιέρωση ως βασικός στην Εθνική Ισπανίας, στην κατάκτηση του EURO 2024 ως πρωταγωνιστής και τώρα στην καθιέρωση στους «μπλαουγκράνα» επί Χάνσι Φλικ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Φέτος ο Γιαμάλ μαζί με τους Λεβαντόφσκι και Ραφίνια οδηγούν τους Καταλανούς σε μια εξαιρετική – ως τώρα – πορεία με σαρωτικές εμφανίσεις και νίκες με πολλά γκολ σε κάθε τους αντίπαλο. Ο Χάνσι Φλικ έχει βρει τη χημεία που έψαχνε καιρό η Μπαρτσελόνα στην επίθεση με τον μικρό να είναι το… κλειδί της επιτυχίας. Το γεμάτο καλεντάρι ωστόσο δεν επιτρέπει πάντοτε την παρουσία και των τριών μαζί στην ενδεκάδα.

Διάβασε επίσης: Βαθιά υπόκλιση Μέσι σε Ινιέστα: «Είσαι φαινόμενο, θα λείψεις από το ποδόσφαιρο»

Δεν είδε με καλό μάτι την αλλαγή του στο ματς με την Αλαβές ο Γιαμάλ

Στο πρόσφατο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές, ο Λαμίν Γιαμάλ άφησε τον αγωνιστικό χώρο στο 67ο λεπτό. Ο Φλικ αποφάσισε να δώσει ανάσες στον μικρό μιας και το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί (3-0 η Μπαρτσελόνα από το πρώτο ημίχρονο) και δεν υπήρχε κίνδυνος να χαθεί. Ο 17χρονος άφησε τη θέση του στον Άνσου Φάτι όμως ο τηλεοπτικός φακός τον ακολούθησε.

Όντας στον πάγκο ο Γιαμάλ φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος με την απόφαση του προπονητή του. Ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται και να μην αντικατασταθεί. Δεν καταλάβαινε εκείνη τη στιγμή πως αυτές οι ανάσες είναι πολύ σημαντικές για τη συνέχεια. Με τέτοια νούμερα και εμφανίσεις πως να μην βγάλει εγωισμό…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version