Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκριεζμάν θέλει να γίνει… Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας
Εθνικές Ομάδες

Ο Γκριεζμάν θέλει να γίνει… Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μπορεί να ανακοίνωσε την απόσυρση του από την Εθνική Γαλλίας, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα περιμένει μια κακή εξέλιξη για να επιστρέψει ηρωικά όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν.

08.10.2024 | 22:42

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες απ’ όταν ο Αντουάν Γκριεζμάν ανακοίνωσε την απόσυρση του από την Εθνική Γαλλίας. Η απόφαση του 33χρονου άσος, όπως είναι λογικό, αιφνιδίασε άπαντες. Κι αυτό γιατί τόσο το φίλαθλο κοινό ανέμενε να συνεχίσει για τουλάχιστον μια ακόμη διοργάνωση, όσο και ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν. Άλλωστε, σκόπευε να τον τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα επόμενα ματς του Nations League, απέναντι σε Ισραήλ και Βέλγιο. Κι αυτό γιατί ο έμπειρος ποδοσφαιριστής παρέμενε βασικό στέλεχος και υπαρχηγός της ομάδας, όταν αποφάσισε να σταματήσει.

Η απόφαση αυτή, βέβαια, φαίνεται πως δεν είναι τελεσίδικη στο μυαλό του Γκριεζμάν. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του έγκριτου δημοσιογράφου Ρομέν Μολίνα. Εκείνος τονίζει πως ο Γάλλος άσος έχει στο μυαλό του ένα πλάνο αλά… Ζινεντίν Ζιντάν. Βλέπετε, ο «Ζιζού» είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του μετά την αποτυχία της Γαλλίας στο Euro 2004. Ωστόσο, έναν μόλις χρόνο αργότερα επέστρεψε, παίρνοντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού και οδηγώντας τους «Τρικολόρ» στον τελικό του Μουντιάλ το 2006.

Το πλάνο του Γκριεζμάν και οι λόγοι απόσυρσης του

Κάτι παρόμοιο φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει και ο Γκριεζμάν. Σύμφωνα με τον Μολίνα ο 33χρονος περιμένει ένα… στραβοπάτημα της εθνικής Γαλλίας, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει τον τρόπο επαναφοράς του στην ομάδα. Μάλιστα, ο ίδιος νιώθει υποτιμημένος από τον Ντιντιέ Ντεσάν, ενώ η απόφαση του Ομοσπονδιακού τεχνικού να αναθέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Κιλιάν Μπαπέ, μετά την απόσυρση του Ούγκο Γιορίς «πλήγωσε» τον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έτσι, δεν αποκλείεται αν τα πράγματα στραβώσουν για τους «Μπλε» να επιστρέψει ως ήρωας και να αναλάβει την την αναγνώριση που του αξίζει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version