Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Κριστιάνο ζήτησε από την Αλ Νασρ τον παίκτη που θα του χαρίσει τα 1000 γκολ καριέρας
Saudi Pro League

O Κριστιάνο ζήτησε από την Αλ Νασρ τον παίκτη που θα του χαρίσει τα 1000 γκολ καριέρας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε... εντολή στη διοίκηση της Αλ Νασρ να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Κέβιν Ντε Μπρούιν!

08.10.2024 | 11:41

Ένας είναι ο στόχος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Να φθάσει τα 1000 επίσημα γκολ στην καριέρα του. Να γίνει ο απόλυτος. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία που το έχει καταφέρει αυτό στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν πρόκειται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μέχρι να πετύχει τον σκοπό του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Αλ Νασρ με τη σειρά της επιδιώκει να φθάσει μια μέρα στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας. Για τον λόγο αυτό επενδύει τεράστια ποσά στην αγορά πλαισιώνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης που έλαμψαν επί σειρά των στο κορυφαίο επίπεδο και την Ευρώπη.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Ο Γιαμάλ μεγαλώνει και μαζί με αυτόν και τα θέλω του (pic)

Θέλει Ντε Μπρούιν σαν… τρελός ο Κριστιάνο

Το ρεπορτάζ της βρετανικής Sun θέλει τους Σαουδάραβες να έχουν πάρει… εντολή από τον Κριστιάνο να αποκτήσουν έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της Premier League. Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Αλ Νασρ θα κυνηγήσει εκ νέου την περίπτωση του ηγέτη της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρούιν.

«Κάντε του μια προσφορά που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ πως ήταν η συμβουλή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στη διοίκηση της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας και αυτή πρόκειται να δελεάσει τον Κέβιν Ντε Μπρόινε με πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με εβδομαδιαίες αποδοχές στο ένα εκατ. ευρώ, τις τριπλάσιες δηλαδή από τις αποδοχές του στην Μάντσεστερ Σίτι. Με τον Ντε Μπρούιν ο Κριστιάνο θα φθάσει τα 1000 στο… άψε σβήσε! Με αυτόν τον… σερβιτόρο δεν έχασε κανείς!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version