ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συγκλονίζει ο Ρότα: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο – Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας»
Ελλάδα – Ιρλανδία: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα (vid)
Ελλάδα – Ιρλανδία: Με τη φανέλα του Μπάλντοκ ο γύρος του θριάμβου των διεθνών (vid)
Το γκολ του Μάνταλου που… τελείωσε την Ιρλανδία (vid)
Εδώ κατάπιε τους Άγγλους, στους Ιρλανδούς θα κολλούσε; (vid)
Σκοράρει ο Μπακασέτας – Στο… πόδι το Καραϊσκάκη (vid)
Ελλάδα – Ιρλανδία: «Έκρυψαν» τη μπάλα οι διεθνείς – Ο Κέλεχερ σταμάτησε τον Γιαννούλη (vid)
Σάκος του μποξ ο Κέλεχερ – Οι μεγάλες ευκαιρίες των Μασούρα και Μπακασέτα (vid)
Ελλάδα – Ιρλανδία: Ανατριχίλα στο ενός λεπτού σιγή για τον Μπάλντοκ (vid)
Συνήλθαν οι Άγγλοι μετά το ελληνικό στραπάτσο – Ξέσπασαν στη Φινλανδία
H μαγική απευθείας φαουλάρα του Αλεξάντερ-Άρνολντ κόντρα στη Φινλανδία (vid)
Περήφανος Κριστιάνο παρουσίασε την νέα του συλλογή ρολογιών (pic)
Ελλάδα – Ιρλανδία: Η ενδεκάδα της «Γαλανόλευκης για το 4Χ4 (pic)
Οι πέντε τερματοφύλακες που… ζαχαρώνει η Μπαρτσελόνα για αντί Τερ Στέγκεν
H Μπάγερν Μονάχου ρίχνει περίτρανο «άκυρο» σε αστέρα της Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

«Ο Μπαπέ κάνει ό,τι θέλει στη Γαλλία και δεν τον νοιάζει!»

Στο στόχαστρο έντονης κριτικής στη Γαλλία βρίσκεται ο Κιλιάν Μπαπέ μετά τη μη κλήση του στα παιχνίδια των «Τρικολόρ» για το Nations League, ενώ αγωνίστηκε κανονικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Μπαπέ κάνει ό,τι θέλει στη Γαλλία και δεν τον νοιάζει!»

Εκτός των κλήσεων του Ντιντιέ Ντεσάν για τους αγώνες της εθνικής Γαλλίας με Ισραήλ και Βέλγιο για το Nations League έμεινε ο Κιλιάν Μπαπέ. Ο λόγος; Ένα θέμα τραυματισμού που φέρεται να έχει ο Γάλλος άσος και θα του στερήσει τη συμμετοχή του με τους «Τρικολόρ». Ωστόσο, το γεγονός ότι αγωνίστηκε κανονικά το περασμένο Σάββατο (5/10) στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Κι αυτό γιατί στη Γαλλία δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι υπάρχει άλλος λόγος πίσω από την απουσία του.

Η κριτική, μάλιστα, είναι τόσο έντονη που ο θρύλος της Μαρσέιγ, Έρικ ντιΜεκό, μιλώντας στην εκπομπή «Rothen s’igné» του RMC διερωτήθηκε δημόσια αν ο Ντιντιέ Ντεσάν γνώριζε τελικά ότι ο Μπαπέ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Κι αυτό γιατί ο προπονητής των «Τρικολόρ» είχε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα ότι αυτός ήταν ο λόγος της μη κλήσης. Ωστόσο, ο 26χρονος άσος αγωνίστηκε εντέλει με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έδωσε νέα «τροφή» στις… μουρμούρες.

«Είμαι λίγο μπερδεμένος. Υπάρχει ένα πραγματικό μυστήριο σε αυτή την ιστορία. Ο τρόπος που επικοινωνήθηκε από την αρχή δείχνει ότι τίποτα δεν πάει καλά. Ο Ντιντιέ μάς εξήγησε την Πέμπτη ότι ο Μπαπέ θα μείνει στη Ρεάλ για να ξεκουραστεί επειδή επιστρέφει από τραυματισμό, ότι όλα έγιναν με κοινή συμφωνία. Νομίζω ότι ο Ντιντιέ έμαθε το Σάββατο ότι ο Μπαπέ θα αγωνιζόταν, όπως κι εμείς και νομίζω ότι σοκαρίστηκε.

Είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν αυτή η συζήτηση που έκαναν νόμιζε πραγματικά ότι θα ξεκουραζόταν και τον είδε να παίζει. Αυτό το Σαββατοκύριακο όλοι έμειναν έκπληκτοι, ήταν μεγάλη ανατροπή. Υπάρχει ένα στρατηγικό λάθος μεταξύ του Μπαπέ, της Ρεάλ και της Εθνικής Γαλλίας. Να είστε προσεκτικοί με την εικόνα του, γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται για τον Μπαπέ», υποστήριξε ο παλαίμαχος Γάλλος.

«Ο Μπαπέ πήρε το περιβραχιόνιο ως προσωπικό τρόπαιο»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος, Φλοράν Γκοτό, ο οποίος δήλωσε: «Αν βρισκόμασταν στα μέσα της σεζόν, με πολύ γεμάτο καλεντάρι, δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν ο Μπαπέ έχανε αυτά τα δύο παιχνίδια. Αυτό που με εκπλήσσει είναι ο Ντεσάμπ, η Ομοσπονδία και το περιβραχιόνιο που του δώσαμε. Δεν νομίζω ότι ο Ζιντάν ή ο Πλατινί θα το έκαναν. Ο Μπαπέπήρε το περιβραχιόνιο ως δεδομένο, ως προσωπικό τρόπαιο», με τον Ντανιέλ Ριολό να προσθέτει:

«Σήμερα μπορούμε να πούμε κάτι που είναι ξεκάθαρο για τον Μπαπέ εδώ και πολύ καιρό: Κάνει ό,τι θέλει, δεν τον νοιάζει τι λέει ο κόσμος και κάνει ό,τι είναι σημαντικό για αυτόν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ