Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι Γάλλοι προπονήθηκαν δίχως να βλέπουν από τη βροχή (vid)
Home Page

Οι Γάλλοι προπονήθηκαν δίχως να βλέπουν από τη βροχή (vid)

Η Γαλλία προετοιμάζεται για τον αγώνα της Πέμπτης με το Ισραήλ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

08.10.2024 | 12:06

Εβδομάδα εθνικής ομάδας και για τους Γάλλους αυτή που διανύουμε! Οι «Τρικολόρ» συγκεντρώθηκαν χθες στο προπονητικό κέντρο παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντιντιέ Ντεσάν. Μετά τις δύο πρώτες στροφές στον όμιλό τους στο Nations League οι Γάλλοι βρίσκονται στη 2η θέση πίσω από την Ιταλία. Πίσω δηλαδή από την ομάδα που γνώρισαν την ήττα πριν από μερικές εβδομάδες στην έδρα τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

 

Η Γαλλία αυτή την εβδομάδα έχει δύο εμπόδια. Να κερδίσει το Ισραήλ και στη συνέχεια το Βέλγιο. Δύο παιχνίδια που θεωρητικά είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου. Η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα αυτόν της Πέμπτης στη Βουδαπέστη με το Ισραήλ ξεκίνησε από χθες στη Γαλλία με τους «Τρικολόρ» να προπονούνται υπό συνεχή βροχή. Είναι χαρακτηριστικά τα πλάνα πως σε μεγάλα διαστήματα της προπόνησης οι Γάλλοι διεθνείς δεν έβλεπαν ούτε τη... μύτη τους από τα κυβικά του νερού που έπεφταν από τον ουρανό!

Καταρρακτώδη βροχή στην προπόνηση της Γαλλίας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version