Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαθιά υπόκλιση Μέσι σε Ινιέστα: «Είσαι φαινόμενο, θα λείψεις από το ποδόσφαιρο»
Μπαρτσελόνα

Βαθιά υπόκλιση Μέσι σε Ινιέστα: «Είσαι φαινόμενο, θα λείψεις από το ποδόσφαιρο»

Με ανάρτησή του στα social media ο Λιονέλ Μέσι ευχήθηκε τα καλύτερα στον αγαπημένο του φίλο, Αντρές Ινιέστα!

08.10.2024 | 09:14

Ο Αντρές Ινιέστα το είπε και το έκανε! Πριν από λίγες ημέρες είχε προαναγγείλει το τέλος της σπουδαίας ποδοσφαιρικής του καριέρας. Το απόγευμα της Δευτέρας ο 40χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής με ένα όμορφο βίντεο έβαλε τίτλους τέλους. Ανακοίνωσε το φινάλε της διαδρομής του κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πολλοί ήταν οι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής που έσπευσαν να του ευχηθούν. Ανάμεσά τους και ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποίος συνεργάστηκε επί χρόνια με τον Ινιέστα στην Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να μη βάλει τη δική του πινελιά στο «αντίο» του Ισπανού αστέρα.

Διάβασε επίσης: Ακόμα δεν πήγε κι ετοιμάζεται να… φύγει από την Κορίνθιανς ο Ντεπάι!

Η ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι και η αναφορά στον Ινιέστα

«Ένας από τους συμπαίκτες με την περισσότερη μαγεία και ένας από αυτούς που απόλαυσα περισσότερο να παίζω στο πλάι του. Θα λείψεις από το ποδόσφαιρο και όλους μας. Εύχομαι τα καλύτερα, είσαι φαινόμενο», έγραψε ο Μέσι στην ανάρτηση που έκανε.

Μέσι και Ινιέστα ήταν οι δύο από τους κινητήριους μοχλούς της άκρως πετυχημένης πορείας της Μπαρτσελόνα της προηγούμενης δεκαετίας. Μαζί με τον Τσάβι δημιούργησαν το τρίπτυχο της επιτυχίας. Σάρωσαν τα πάντα στο διάβα τους και έμειναν στην ιστορία ως μια τριάδα που δύσκολα θα ξαναβγεί όχι μόνο στην Μπαρτσελόνα αλλά γενικότερα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version