Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ακραία σύγκριση Τεν Χαγκ με Φέργκιουσον – «Ο Σερ Άλεξ δεν είχε πάρει τίποτα στο ξεκίνημα»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακραία σύγκριση Τεν Χαγκ με Φέργκιουσον – «Ο Σερ Άλεξ δεν είχε πάρει τίποτα στο ξεκίνημα»

Ένας πρώην θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... στηρίζει τον Έρικ τεν Χαγκ!

09.10.2024 | 17:09

Σίγουρα, το μεγάλο ερώτημα στην Γιουνάιτεντ παραμένει το αν θα πρέπει εν τέλει να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Έρικ τεν Χαγκ, με τους περισσότερους να φωνάζουν για την απομάκρυνση του…

Πάντως ένας πρώην σταρ της ομάδας, ο Άντι Κόουλ με δηλώσεις του έφερε αντιδράσεις, τονίζοντας πως πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στον Ολλανδό..

Μάλιστα, τον σύγκρινε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος… δεν είχε κατακτήσει κάποιον τίτλο στα πρώτα του τρία χρόνια με τους “κόκκινους διαβόλους¨.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, δεν κέρδισε τρόπαιο τα πρώτα τρία χρόνια του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βοηθάει η συνεχής αλλαγή προπονητών; Όχι, όχι. Το να κερδίσεις δύο κύπελλα σε δύο σεζόν δεν είναι εύκολο να γίνει, ανεξάρτητα από το τι λένε οι άλλοι.

Αν αφαιρέσεις τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αν δεις όλους τους «εκλεκτούς» προπονητές στην Αγγλία αυτή τη στιγμή, τι έχουν κερδίσει; Δεν έχουν κερδίσει μερικά τρόπαια στις δύο πρώτες σεζόν τους, έτσι δεν είναι;

Αν ήμουν προπονητής και κέρδιζα το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας τις δύο πρώτες μου σεζόν σε έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε θα είχα βουή. Έχω γνωρίσει τον Έρικ μερικές φορές και είναι ένας πολύ καλός τύπος, οπότε μπορώ να κρίνω κάποιον μόνο από το πώς μου φέρονται».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version