Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Δεν ακούω τι λένε οι haters… Σε λίγο καιρό θα λάμψω στην Μπάγερν!»
Μπάγερν Μονάχου

«Δεν ακούω τι λένε οι haters… Σε λίγο καιρό θα λάμψω στην Μπάγερν!»

Ο Ζοάο Παλίνια δείχνει και δηλώνει σίγουρος για το μέλλον του στην Μπάγερν Μονάχου και ας μην έχει παίξει τόσο πολύ όσο θα ήθελε!

09.10.2024 | 22:54

Η Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι που πέρασε έκανε πολλές και σημαντικές μεταγραφές. Μία εξ αυτών ήταν εκείνη του Ζοάο Παλίνια. Ο Πορτογάλος μέσος τα προηγούμενα χρόνια είχε σπουδαία παιχνίδια με τη φανέλα της Φούλαμ στην Premier League. Οι ομάδες που κινήθηκαν για την απόκτησή του μόνο λίγες δεν ήταν.

Ωστόσο, οι Βαυαροί τα βρήκαν σε όλα. Τόσο μαζί του, όσο και με τους Λονδρέζους. Ο Βινσέντ Κομπανί τον πιστεύει αρκετά. Κάτι που φαίνεται και από πόσο τον ήθελε η γερμανική ομάδα, αφού για χάρη του έβγαλε από τα ταμεία της 50 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να τον ντύσει στα χρώματά της.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Ειδικά στη Γερμανία. Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για το Champions League αν δεν υπήρχε η εκτός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα με σκορ 1-0. Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος μέσος έχει αγωνιστεί μόλις 150 λεπτά για τους Γερμανού. Αλλά σύμφωνα με τον ίδιο αυτό δεν είναι ικανό να τον κάνει να αγχωθεί ή γενικότερα να πάψει να πιστεύει στον εαυτό του και τις ικανότητές του.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ζοάο Παλίνια για τη μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου και τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του:

«Ο χρόνος που θα πάρω θα έρθει σύντομα. Δεν ανησυχώ καθόλου γι’ αυτό το κομμάτι και ας έχω αγωνιστεί ελάχιστα. Άλλωστε γι’ αυτό τον λόγο δουλεύω κάθε ημέρα ολοένα και πιο σκληρά.

Παλεύω σε καθημερινή βάση για να δείξω τι αξίζω και να πάρω την ευκαιρία που θέλω για να δείξω την αξία μου. Αλήθεια δεν με νοιάζει και δεν ακούω τι λένε οι haters ή ο κόσμος γενικότερα. Όσο δεν χάνω την υπομονή και το κουράγιο μου είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά για εμένα στην Μπάγερν», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version