Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο για την Red Bull o Κλοπ! (pic)
Ευρώπη

Επίσημο: Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο για την Red Bull o Κλοπ! (pic)

Ο Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψε στο χώρο του ποδοσφαίρου, με την Red Bull να ανακοινώνει επίσημα πως ο Γερμανός αναλαμβάνει χρέη παγκοσμίου επικεφαλής ποδοσφαίρου στον όμιλο της.

09.10.2024 | 10:58

Μόλις πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό και πλέον είναι και επίσημο! Ο Γιούργκεν Κλοπ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο, μερικούς μήνες μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της Λίβερπουλ. Πιο συγκεκριμένα, η Red Bull ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (9/10) πως ο Γερμανός αναλαμβάνει χρέη παγκοσμίου επικεφαλής ποδοσφαίρου στον όμιλο της. Ο 57χρονος θα σηκώσει «μανίκια» από την 1η Ιανουαρίου του 2025 σ’ ένα εντελώς διαφορετικό πόστο απ’ ό,τι άπαντες τον έχουν συνηθίσει. Κι αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα έχει την ίδια επιτυχία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Κλοπ δεν θα λαμβάνει μέρος στις καθημερινές διαδικασίες των ομάδων. Ο ρόλος του θα είναι κυρίως συμβουλευτικός προς όλες τις ομάδες της Red Bull πάνω σε όλα τα προπονητικά θέματα, την αγωνιστική φιλοσοφία, την ανάπτυξη και τις μεταγραφές. Μάλιστα, ο 57χρονος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο project, αναφέροντας ότι το πάθος του για το ποδόσφαιρο δεν έχει αλλάξει. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, στο συμβόλαιο των δύο πλευρών υπάρχει ειδικός όρος που επιτρέπει στον «Κλοπο» να αποχωρήσει για να αναλάβει την Εθνική Γερμανίας, σε περίπτωση που του δοθεί η ευκαιρία.

Κλοπ: «Το πάθος μου για το ποδόσφαιρο δεν έχει αλλάξει – Είμαι ενθουσιασμένος»

«Έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια στους πάγκους, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή μου σ’ ένα project όπως αυτό. Ο ρόλος μου μπορεί να άλλαξε, αλλά  το πάθος μου για το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους που κάνουν το παιχνίδι αυτό που είναι δεν έχει αλλάξει. Ερχόμενος στη Red Bull σε παγκόσμιο επίπεδο, θέλω να βελτιώσω και να στηρίξω το τεράστιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που έχουμε στη διάθεση μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιώντας την μεγάλη γνώση και την εμπειρία της Red Bull να μαθαίνει από άλλα σπορ και άλλες επιχειρήσεις.

Μαζί μπορούμε να ανακαλύψουμε κάθε τι πιθανό. Βλέπω τον ρόλο μου κυρίως ως ενός μέντορα για τους προπονητές και τις διοικήσεις των ομάδων της Red Bull. Ωστόσο, είμαι πλέον μέλος ενός  οργανισμού, που είναι μοναδικός, καινοτόμος και με το βλέμμα στο μέλλον. Όπως είπα και πριν, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος», ανέφερε ο Κλοπ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version