Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη είσαι… έτοιμη – Ο Μπαλοτέλι επιστρέφει στην Serie A!
Serie A

Ευρώπη είσαι… έτοιμη – Ο Μπαλοτέλι επιστρέφει στην Serie A!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι πανέτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στην Serie A!

09.10.2024 | 16:18

Σίγουρα, ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, όμως η καριέρα του τα τελευταία χρόνια έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα και σε καμία περίπτωση δεν έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες στους αγωνιστικούς χώρους.

Ωστόσο, αφού έκανε το… τουρ σε διάφορες ομάδες της Ευρώπης, πλέον ο Ιταλός σταρ είναι έτοιμος και αποφασισμένος για να επιστρέψει στην Serie A και στο κορυφαίο επίπεδο.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Fabrizio Romano, o Mάριο Μπαλοτέλι είναι σε επίσημες συζητήσεις με την Τζένοα και ο προπονητής της ομάδας, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, συνομίλησε μαζί του τηλεφωνικός την Τετάρτη!

Να θυμίσουμε πως ο Μπαλοτέλι είναι ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά και η Τζένοα ήταν αυτή που του έριξε την ιδέα για να γυρίσει στην Serie A. Πλέον όλα δείχνουν πως ο «Σούπερ Μάριο» θα γυρίσει σύντομα στα γήπεδα της χώρας του και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, επιδιώκοντας να δώσει απαντήσεις σε όλους…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version