Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκρίλις: «Δεν συμφωνώ με τον Σάουθγκεϊτ, έπρεπε να ήμουν στην ομάδα του Euro» (vid)
Εθνικές Ομάδες

Γκρίλις: «Δεν συμφωνώ με τον Σάουθγκεϊτ, έπρεπε να ήμουν στην ομάδα του Euro» (vid)

Ο Τζακ Γκρίλις σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην απουσία του από το Euro 2024 και τόνισε πως διαφωνεί με την απόφαση του Σάουθγκεϊτ να τον αφήσει εκτός, αφού θα μπορούσε να προσφέρει.

09.10.2024 | 12:25

Τη φετινή σεζόν φαίνεται πως ο Τζακ Γκρίλις έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του. Μετράει ήδη δύο ασίστ σε 9 παιχνίδια, αλλά δεν είναι τα νούμερα αυτά που δείχνουν στο 100% τη συνεισφορά του. Ο Άγγλος δείχνει να έχει καλύτερα πατήματα στο γήπεδο και να προβληματίζει τις αντίπαλες άμυνες. Κάτι που στο μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν είναι αλήθεια πως δεν μπόρεσε να το καταφέρει. Δεν είναι τυχαίο πως μέτρησε μόλις 3 γκολ και 3 ασίστ σε 36 παιχνίδια, χάνοντας προς το τέλος της σεζόν και τη θέση βασικού που είχε.

Μάλιστα, αυτή η κάθετη πτώση στην απόδοση του είχε κι άλλον μεγαλύτερο αντίκτυπο για τον Γκρίλις. Κι αυτό γιατί, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός κλήσεων για το Euro 2024. Κάτι που δεν άρεσε στον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος μιλώντας στο «BBC Radio 5 Live» αρκετούς μήνες αργότερα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με την επιλογή του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή του, επισημαίνοντας πως θα μπορούσε να βοηθήσει.

Γκρίλις: «Δεν είχα καλύτερη σεζόν από τον Φόντεν, τον Γκόρντον ή τον Μπόουεν»

Ο Γκρίλις παραδέχτηκε πως δεν βρισκόταν στην καλύτερη φάση της καριέρας του, αλλά τόνισε πως θα μπορούσε να βοηθήσει τα «Τρία Λιοντάρια» μέσα στο γήπεδο, τόσο με την εμπειρία του, όσο και με την ισορροπία που θα προσέφερε.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν συμφωνώ με την απόφαση του Σάουθγκεϊτ. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι έπρεπε να ήμουν στην ομάδα του Euro. Ένιωσα ότι δεν είχα την καλύτερη σεζόν και παίκτες όπως ο Φόντεν, ο Γκόρντον, ο Μπόουεν πέτυχαν πολλά γκολ. Το παιχνίδι μου δεν είναι μόνο τα γκολ, νομίζω ότι δίνω πολλά περισσότερα στην ομάδα. Χρειάζεσαι λίγη ισορροπία σε κάθε θέση στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά έμπειρο παίκτη τώρα», ανέφερε ο Γκρίλις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version