Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παναθηναϊκός: Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο- Βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο- Βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ!

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Γλυφάδα σε ηλικία 31 ετών! Κάτι που έχει σοκάρει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο!

09.10.2024 | 23:25

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε πριν από λίγη ώρα γνωστό. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό υπό ποιες συνθήκες συνέβη αυτό.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό και επόμενο υπάρχει πανικός και σοκ στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο έμπειρος αμυντικός το καλοκαίρι ήταν μία από τις πολλές και σημαντικές μεταγραφές των «πρασίνων» στην προσπάθεια που κάνουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ελλάδας για πρώτη φορά μετά το 2010! Μάλιστα, ο ταλαντούχος μπακ ήταν βασικός στο πρόσφατο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και ότι μπορεί να βοηθήσει μέσα στη σεζόν το σύνολο του Αλόνσο.

Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή θα ήταν η τελευταία του εμφάνιση με το «τριφύλλι» στο στήθος και γενικότερα η τελευταία φορά που έπαιξε ποδόσφαιρο πριν τερματιστεί η ζωή του με τέτοιο τρόπο, αφού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες θα γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version