Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί ο Ραούλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί ο Ραούλ!

Ο Ραούλ για δεύτερη φορά στη ζωή του -τη μία σαν παίκτης- θα αποχωρήσει από τις τάξεις της ομάδας της καρδιάς του, της Ρεάλ Μαδρίτης.

09.10.2024 | 19:58

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε και έχει ένα ειδικό δέσιμο με τον Ραούλ. Όχι τώρα. Αλλά εδώ και χρόνια. Από τότε που εκείνος ήταν επιθετικός και φορούσε τη φανέλα της και σημείωνε το ένα γκολ, μετά το άλλο! Λίγο πριν το τέλος της καριέρας του είχε αποχωρήσει για να συνεχίσει στη Σάλκε και μετά κρέμασε τα παπούτσια του.

Από τότε που έγινε προπονητής πολλά σενάρια είχαν ακουστεί και γραφτεί για το μέλλον του. Όμως, εκείνος επέστρεψε εκ νέου στις τάξεις της «βασίλισσας», ώστε να λάβει εμπειρία και παραστάσεις. Αυτή τη φορά σαν προπονητής. Σύμφωνα με τη «MARCA» που στα θέματα της Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα πέφτει έξω στο τέλος της σεζόν πρόκειται να έχουμε ένα τέλος εποχής. Για δεύτερη φορά μάλσιτα!

Η ισπανική εφημερίδα έκανε γνωστό ότι οι δύο πλευρές δεν θα ανανεώσουν την από κοινού τους συνεργασία. Και έτσι ο Ραούλ θα μπορεί να πάει και να συνεχίσει την καριέρα του σαν προπονητής σε όποια ομάδα θέλει!

Ραούλ: Περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να πάρει την ευκαιρία από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Κακά τα ψέματα. Ο Ραούλ ήθελε και θέλει να βρίσκεται μέσα στους κορυφαίους προπονητές. Σκοπός του είναι να αναλάβει μία ομάδα και μαζί της να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι τυχαίο ότι για εκείνον λέγανε από την αρχή της θητείας του στην Καστίγια ότι έχει όλα τα προσόντα για να γράψει ιστορία και από αυτό το πόστο.

Εκείνος έκανε το «αγροτικό» του στη δεύτερη ομάδα της «βασίλισσας». Μάλιστα, πριν από την ανανέωση του Κάρλο Αντσελότι αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι μπορεί να πάρει εκείνος την ευκαιρία για να τον διαδεχτεί. Όμως, αυτό το σενάριο έχασε την ισχύ του και όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ολοένα και πιο δύσκολα.

Έτσι, ο Ραούλ θεωρεί ότι πρέπει να βγει εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνει καλύτερος και να εξελιχτεί. Ίσως έτσι επιστρέψει και πάλι στο μέλλον.

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FtheMadridZone%2Fstatus%2F1844045997212938541&widget=Tweet

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version