ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ «δίκασε» με μια κίνηση όσους… κράζουν τον Μπαπέ!
Λεονάρντο Μπονούτσι, 2024
Συγκλονίζει πρώην παίκτης της Σίτι: «Δεν είχα λεφτά για το παιδί μου… Με έσωσαν Στέρλινγκ, Μαχρέζ και Σίλβα»
Ο Καλαφιόρι εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο γιατί η Premier League είναι τόσο διαφορετική! (vid)
Θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου «κράζει» άγρια τον Σαλάχ! (pic)
Σπουδαία νέα για την Τσέλσι – Ο «ξεχασμένος» Τζέιμς επέστρεψε!
O Μπονούσι «μηδένισε» Μέσι και Κριστιάνο με τις δηλώσεις του: Άλλος είναι για εκείνον ο κορυφαίος αντίπαλος!
Εφιαλτικό σενάριο για Αλάμπα – «Έχει φρικτούς πόνους, ίσως δεν ξαναπαίξει ποδόσφαιρο»
Νάβας για Κριστιάνο: «Ο τύπος έχανε πέναλτι στην προπόνηση και… δεν χαμογελούσε!»
Τρελή απόφαση της Γιουνάιτεντ – Δίνει νέο συμβόλαιο στον πιο… «άκυρο» στόπερ!
Ατάκα έπος του Κριστιάνο σε Σέζνι – Ο Πορτογάλος «μηδένισε» την Γιουβέντους (vid)
Επιστημονικό… σχόλιο Κουκουρέγια: «Ακόμα πονάνε οι Άγγλοι από το Euro, γι’ αυτό μου δίνουν κάρτες!»
Έκτακτο: Τραυματίστηκε ο Γιαμάλ – Αγώνα δρόμου για να προλάβει τα ντέρμπι
Ο Νεϊμάρ… μίλησε: «Αυτός πρέπει να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα»
Σε απελπισία στην εθνική Αγγλίας: Παρακαλάνε δημόσια για έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ίντερ

Θέλει να «σπάσει» την οικογενειακή παράδοση των Μαλντίνι η Ίντερ!

Στο στόχαστρο της Ίντερ βρίσκεται ο Ντάνιελ Μαλντίνι, με τους «νερατζούρι» να θέλουν να τον κάνουν να «προδώσει» το όνομα της οικογένειας του και να τον αποκτήσουν.

Θέλει να «σπάσει» την οικογενειακή παράδοση των Μαλντίνι η Ίντερ!

Το επίθετο Μαλντίνι είναι απόλυτα συνυφασμένο με την Μίλαν. Αρχικά ο «πατριάρχης» της οικογένειας Τσέζαρε υπηρέτησε τους «Ροσσονέρι» ως παίκτης (1954-1966) κι ως προπονητής (1972-74). Μάλιστα, το έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία, όντας αρχηγός στην πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου Πρωταθλητριών από την ιταλική ομάδα το 1963. Ο γιος του Πάολο, όμως, έμελλε να τον ξεπεράσει και να γίνει ένα ιερό τοτέμ για τον σύλλογο. Αγωνίστηκε συνολικά για 25 ολόκληρα χρόνια (1984-2009), τα οποία γίνονται 31 αν συνυπολογίσουμε και το διάστημα του στην ακαδημία, ενώ από το 2018 ως και το 2023 είχε αναλάβει και το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα.

Ο Ντάνιελ Μαλντίνι, γιος του Πάολο, αποτέλεσε τον… διάδοχο της οικογένειας στη Μίλαν. Τουλάχιστον μέχρι και το καλοκαίρι που πέρασε. Ο 22χρονος άσος αγωνιζόταν στους «Νερατζούρι» από εννέα ετών, χωρίς να έχει ποτέ σταθερό χρόνο συμμετοχής. Έτσι, μετά τον επιτυχή του δανεισμό την περασμένη σεζόν, η Μόντσα τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Μάλιστα, έχει τραβήξει τόσο πολύ τα βλέμματα πάνω του που σύμφωνα με το «FCInterNews» η Ίντερ τον έχει στο στόχαστρο θέλοντας να τον κάνει να «προδώσει» το οικογενειακό όνομα που τόσο είναι συνδεδεμένο με την Μίλαν.

Ο Μαλντίνι αρέσει στην Ίντερ, αλλά…

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο Πιέρο Αουσίλο, διευθυντής ποδοσφαίρου των «νερατζούρι», παρακολούθησε δια ζώσης την πρόσφατη αναμέτρηση της Μόντσα με τη Ρόμα και έμεινε εντυπωσιασμένος από το ταλέντο του Μαλντίνι. Στις τάξεις της Ίντερ θεωρούν πως έχει το ταλέντο να σταθεί και να κάνει τη διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα, το γεγονός ότι είναι Ιταλός, εξελίξιμος και μπορεί να αποκτηθεί φθηνά αποτελούν μπόνους στο πλάνο τους.

Βέβαια, δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο να φανταστεί κανείς το επίθετο Μαλντίνι σε φανέλα της Ίντερ. Άλλωστε, μιλάμε για ένα επίθετο συνυφασμένο για περισσότερα από 60 χρόνια με τη Μίλαν. Ωστόσο, η οικογενειακή… παράδοση δεν είναι τόσο θέμα σύμφωνα με το δημοσίευμα. Όπως τονίζεται ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη συζήτηση ή πρόταση στην Μόντσα. Ωστόσο, το όνομα του 22χρονου άσου υπάρχει στη λίστα των «νερατζούρι» και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξει κάτι πιο χειροπιαστό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ