Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρελή απόφαση – «Η Ρεάλ ήθελε να μείνω, αλλά εγώ την… έκανα»
Ρεάλ Μαδρίτης

Τρελή απόφαση – «Η Ρεάλ ήθελε να μείνω, αλλά εγώ την… έκανα»

Ο Χοσέλου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τη Ρεάλ και τον κορυφαίο.. Κάρλο Αντσελότι.

09.10.2024 | 17:57

Την περσινή σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μυθικά πράγματα κατακτώντας Champions League και La Liga, με τον Χοσέλου να είναι σε αρκετά ματς ο αφανής ήρωας για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι…

Οι Μαδριλένοι ήθελαν να κρατήσουν τον Ισπανό σταρ στην Μαδρίτη, όμως ο 34 χρονος σταρ εν τέλει αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ευρώπη και πλέον αγωνίζεται στην Αλ-Γκαράφα.

Με δηλώσεις του ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε στον Κάρλο Αντσελότι, στο πως του φέρθηκε η Ρέαλ και στο όνειρο του που έγινε πραγματικότητα.

 Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Χοσέλου:

«Πως ένιωσα όταν έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Ο σύλλογος υποστήριξε την απόφασή μου. Ο σύλλογος με ήθελε για να συνεχίσω, αλλά κατάλαβαν και έδειξαν κατανόηση στην απόφαση μου επίσης. Ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά ήξερα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πάρω μια τέτοια απόφαση».

«Ο Αντσελότι είναι ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μπορείς να τον κατακρίνεις για δύο ή τρία παιχνίδια. Όμως, γνωρίζουμε τη ζήτηση που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης».

«Θα ήθελα να ήμουν 25 ετών και να μπορούσα να μείνω στη Μαδρίτη για 5 ή 6 χρόνια, αλλά τελικά είχα την τύχη να εκπληρώσω το παιδικό μου όνειρο. Για μένα, το να περάσω μια σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης και να πετύχω αυτό που πετύχαμε είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version