Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικής Ισπανίας σημαίνει οικογένεια: Μαζί με την ομάδα Ρόντρι και Καρβαχάλ (pic)
Nations League

Εθνικής Ισπανίας σημαίνει οικογένεια: Μαζί με την ομάδα Ρόντρι και Καρβαχάλ (pic)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διεθνείς της Ισπανίας στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα!

11.10.2024 | 11:21

Το καλό κλίμα κάνει την καλή ομάδα! Αυτό είναι ξεκάθαρο! Αν τα αποδυτήρια είναι σωστά με την έννοια που όλοι μας ξέρουμε τόσο η ομάδα θα αποδώσει στο μέγιστο. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι Ισπανοί! Οι «Φούριας Ρόχας» είναι το λαμπρό παράδειγμα της οικογένειας. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Ντε Λα Φουέντε έχει στα χέρια του ένα εξαιρετικό ρόστερ, έχει όμως ταυτόχρονα και μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η αποστολή της Ισπανίας ενσωματώθηκε την Τρίτη και αύριο οι ποδοσφαιριστές της ετοιμάζονται για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Δανία. Μια αναμέτρηση κομβική για την εξέλιξη του ομίλου που βρίσκονται και οι δύο ομάδες. Οι «Φούριας Ρόχας» την Πέμπτη είχαν μια ευχάριστη έκπληξη λίγο μετά την απογευματινή προπόνηση. Την παρουσία των ποδοσφαιριστών που συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να φθάσει το καλοκαίρι στην κατάκτηση του EURO2024.

Διάβασε επίσης: «Πέταξε» άλλα δύο γκολ και ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Χάαλαντ (pic)

Στο πλευρό της Εθνικής Ισπανίας Ρόντρι και Καρβαχάλ

Ντάνι Καρβαχάλ και Ρόντρι πήγαν στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της Ισπανίας. Αμφότεροι με πατερίτσες καθώς ταλαιπωρούνται από τον ίδιο σοβαρό τραυματισμό. Και οι δύο πρόσφατα χειρουργήθηκαν στο γόνατο καθώς υπέστησαν ρήξη χιαστών και θα χάσουν το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές που έπαιζαν κομβικό ρόλο στην ομάδα του Ντε Λα Φουέντε. Και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η παρουσία του χθες στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η Ισπανία ήθελε να δείξει το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι που έρχεται αύριο με αντιπάλους τους Δανούς. Η Ισπανία θέλει νίκη για να προσπεράσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία και να ηγηθεί του ομίλου τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει πίσω από τη Δανία και οι πιθανότητες κατάληψης της πρώτης θέσης θα «ψαλιδιστούν».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version