ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συγκλονίζει ο Ρότα: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο – Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας»
Ελλάδα – Ιρλανδία: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα (vid)
Ελλάδα – Ιρλανδία: Με τη φανέλα του Μπάλντοκ ο γύρος του θριάμβου των διεθνών (vid)
Το γκολ του Μάνταλου που… τελείωσε την Ιρλανδία (vid)
Εδώ κατάπιε τους Άγγλους, στους Ιρλανδούς θα κολλούσε; (vid)
Σκοράρει ο Μπακασέτας – Στο… πόδι το Καραϊσκάκη (vid)
Ελλάδα – Ιρλανδία: «Έκρυψαν» τη μπάλα οι διεθνείς – Ο Κέλεχερ σταμάτησε τον Γιαννούλη (vid)
Σάκος του μποξ ο Κέλεχερ – Οι μεγάλες ευκαιρίες των Μασούρα και Μπακασέτα (vid)
Ελλάδα – Ιρλανδία: Ανατριχίλα στο ενός λεπτού σιγή για τον Μπάλντοκ (vid)
Συνήλθαν οι Άγγλοι μετά το ελληνικό στραπάτσο – Ξέσπασαν στη Φινλανδία
H μαγική απευθείας φαουλάρα του Αλεξάντερ-Άρνολντ κόντρα στη Φινλανδία (vid)
Περήφανος Κριστιάνο παρουσίασε την νέα του συλλογή ρολογιών (pic)
Ελλάδα – Ιρλανδία: Η ενδεκάδα της «Γαλανόλευκης για το 4Χ4 (pic)
Οι πέντε τερματοφύλακες που… ζαχαρώνει η Μπαρτσελόνα για αντί Τερ Στέγκεν
H Μπάγερν Μονάχου ρίχνει περίτρανο «άκυρο» σε αστέρα της Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
MLS

Γείτονας του Μέσι αποκάλυψε την καθημερινότητα του στο Μαϊάμι!

Ο Λιονέλ Μέσι εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο Μαϊάμι και σύμφωνα με τον γείτονα του Πάτρικ Μπετ-Ντέιβιντ κυκλοφορεί σαν... απλός τύπος.

Γείτονας του Μέσι αποκάλυψε την καθημερινότητα του στο Μαϊάμι!

Αναμφισβήτητα ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών. Για κάποιους, μάλιστα, είναι και ο κορυφαίος όλων με βάση τα κατορθώματα του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ το καλοκαίρι του 2023 πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Ευρώπη και να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Η Ίντερ Μαιάμι του έδωσε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και τη δυνατότητα να γεμίσει το παλμαρέ του με ακόμη περισσότερα τρόπαια κι ο ίδιος δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.

Ο Μέσι κάνει «μαγικά» πράγματα και στις ΗΠΑ κι έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη περισσότερο το αμερικανικό κοινό. Παρόλη την φήμη του, όμως, ο Αργεντινός σούπερ σταρ παραμένει ένας απλός τύπος. Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει μιλώντας στο «TalkSport» ο επιχειρηματίας Πάτρικ Μπετ-Ντέιβιντ, ο οποίος είναι γείτονας του 37χρονου άσου στο Μαϊάμι. Μάλιστα, όπως τόνισε ο Μέσι ουκ ολίγες φορές βγαίνει για βόλτα στη γειτονιά χωρίς να αντιλαμβάνεται το πόσο διάσημος είναι. Παράλληλα, ανέφερε ότι συχνά τον περιμένει κόσμος με φανέλες της Ίντερ Μαϊάμι ή της Εθνικής Αργεντινής για μια φωτογραφία, ενώ έχουν υπάρξει φορές που κόσμος που συνελήφθη επειδή προσπάθησε να εκμαιεύσει και φωτογραφίες μαζί του. Μέσι

«Ο Μέσι κάνει βόλτα λες και είναι απλά ένας νορμάλ τύπος»

«Ναι ο Μέσι είναι γείτονας μου, αλλά δε νομίζω ότι έχει καταλάβει πόσο διάσημος είναι. Κάποιες φορές απλά βγαίνει και κάνει βόλτα σαν ένας νορμάλ τύπος. Υπάρχουν, όμως, πάντα άνθρωποι στην περιοχή μας φορώντας είτε φανέλες Ίντερ Μαϊάμι είτε της Αργεντινής, που τον περιμένουν να βγει έξω. Αρκετούς τους συλλαμβάνουν γιατί προσπαθούν να εμφανιστούν στα κρυφά και να βγάλουν φωτογραφία μαζί του. Θεωρεί πως είναι ένας νορμάλ άνθρωπος και είναι στη συζήτηση για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών.

Τα παιδιά μου, ειδικά ο γιος μου ο Ντίλαν του χτυπάνε την πόρτα μέχρι να ανοίξει. Ο Μέσι μου είπε μια φορά που τον είδαμε μετά από ένα ματς: “Ααα αυτό είναι το παιδί που χτυπούσε την πόρτα μου”. Για μένα ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Αυτός ο τύπος κάνει βόλτα λες και είναι απλά ένας νορμάλ τύπος. Φίλε, είσαι ο Μέσι, δεν είσαι απλά ένας τύπος», ανέφερε ο Μπετ-Ντέιβιντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ