Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιοβάνοβιτς: «Η μνήμη του Μπάλντοκ θα είναι πιο φωτεινή μετά από αυτή την εμφάνιση»
Nations League

Γιοβάνοβιτς: «Η μνήμη του Μπάλντοκ θα είναι πιο φωτεινή μετά από αυτή την εμφάνιση»

Οι δηλώσεις του «καπετάνιου» της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το έπος στο Λονδίνο.

11.10.2024 | 00:45

Ο καπετάνιος αυτής της ομάδας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τη σειρά του δεν θέλησε να πει πολλά για το παιχνίδι. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος αναφέρθηκε στον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ και για το πως οι ποδοσφαιριστές του βίωσαν όλα αυτά από χθες μέχρι και σήμερα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

«Σίγουρα θα πρέπει να εκφράσω πρώτα από όλα τα  συλληπητήρια  στην οικογένεια  του Μπάλντοκ. Μαύρη ημέρα από χθες βράδυ για όλους μας. Ήταν πολύ δύσκολη η ατμόσφαιρα για μας. Όσο να παιδιά αυτά θα αγωνίζονται στην Εθνική ο Τζορτζ θα είναι πρωταγωνιστής στη σκέψη μας. Ήταν δύσκολο να παίξουμε απόψε. Όλο αυτό  όμως λειτούργησε σαν έξτρα κίνητρο για να μείνει η μνήμη του φωτεινή με μια τέτοια εφμάνιση.

Ήταν πολύ δύσκολο μετά το τέλος του αγώνα, δεν πανηγυρίσαμε ήταν όλα υποτονικά. Το μυαλό όλων ήταν σε αυτόν. Πολύ δύσκολη μέρα για όλους. Το αγωνιστικό δεν αλλάζει ήταν δύσκολο να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε την Αγγλία. Είναι σπουδαία ομάδα. Γενικώς κάναμε σπουδαίο ματς. Κάναμε την Αγγλία να υποφέρει  από την αρχή μέχρι το τέλος. Δίκαια κερδίσαμε. Είναι δεμένη ομάδα, μια ομάδα που ψάχνει τη διάκριση της. Σπουδαίας σημασίας νίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Νίκη που στη συνέχεια θα μας βέλει σε άλλο δρόμο. Μας υποχρεώνει να δούμε τα επόμενα παιχνίδια με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη και προσοχή».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version