Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η ανατριχιαστική ομιλία του Μπακασέτα στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ (vid)
Nations League

Η ανατριχιαστική ομιλία του Μπακασέτα στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ (vid)

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας και η ηγετική του ομιλία πριν τη σέντρα του ιστορικού - όπως αποδείχθηκε - αγώνα με τους Άγγλους.

11.10.2024 | 09:19

Η Ελλάδα έγραψε τον μύθο της στο Γουέμπλεϊ! Η ημερομηνία 10/10/2024 θα μείνει στην ιστορία ως η πιο «καρυδάτη» εμφάνιση της «Γαλανόλευκης» τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του μάζεψαν τα κομμάτια τους από τον τραγικό χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Πείσμωσαν και υπέγραψαν τον θρίαμβο επί της Αγγλίας επικρατώντας με 2-1 στο Λονδίνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι περισσότεροι περιμέναμε να δούμε τους διεθνείς μας καταρρακωμένους, χωρίς ενέργεια και με τη ψυχολογία στα… Τάρταρα. Αντ’ αυτού μαγευτήκαμε από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση κόντρα στα «Τρία Λιοντάρια». Αυτή η παρέα, αυτή η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ. Λίγο πριν τη σέντρα του σπουδαίου αγώνα, ο αρχηγός της Ελλάδας, Τάσος Μπακασέτας έδωσε στα αποδυτήρια το μήνυμα προς όλους τους διεθνείς.

Διάβασε επίσης:  Γιοβάνοβιτς: «Η μνήμη του Μπάλντοκ θα είναι πιο φωτεινή μετά από αυτή την εμφάνιση»

Τα λόγια του Μπακασέτα στους συμπαίκτες του πριν τη σέντρα του Αγγλία – Ελλάδα

«Ξέρουμε πολύ καλά τι ομάδα είμαστε και τι έχουμε καταφέρει για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, πολλοί από εμάς ξέρουμε τι σημαίνει ο Τζορτζ και τι παιδί ήταν.
Πάντα ήταν το παράδειγμα για την ομάδα, έδινε την ψυχή του γι’ αυτή και πάντα την έβαζε πάνω από όλους και θυσίαζε μέχρι και τη σωματική του ακεραιότητα. Σήμερα μέσα στο παιχνίδι θα είναι το παράδειγμά μας. Ο καθένας από εμάς να θυσιάσει τον εαυτό του, για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει. Να είμαστε όλοι έτοιμοι», είπε αναλυτικά στους συμπαίκτες του ο Μπακασέτας.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version