Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ελλάδα «σπρώχνει» τον Τούχελ στην Αγγλία!
Εθνικές Ομάδες

Η Ελλάδα «σπρώχνει» τον Τούχελ στην Αγγλία!

Ο Τόμας Τούχελ είναι στην κορυφή της λίστας της Αγγλίας για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή και η ήττα από την Ελλάδα «τρέχει» τις εξελίξεις.

11.10.2024 | 22:25

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου ο Τόμας Τούχελ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Βλέπετε, ο Γερμανός τεχνικός πλήρωσε το «μάρμαρο» της κακής σεζόν των Βαυαρών. Μια σεζόν που τους είδε να χάνουν την Bundesliga έπειτα από έντεκα συνεχόμενες κατακτήσεις και να μένουν άτιτλοι μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Από τότε ο 51χρονος τεχνικός έχει κρατήσει… χαμηλούς τόνους όσον αφορά το προπονητικό του μέλλον. Το όνομα του, βέβαια, έχει ακουστεί εσχάτως για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ο ίδιος ακόμη δεν έχει καταλήξει κάπου.

Αυτό, όμως, δεν αποκλείεται να το άλλαξε η μυθική νίκη της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στην Αγγλία. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την «WELT TV», την οποία αναπαράγει και η «Bild», η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εντατικοποίησε τις ήδη υπάρχουσες επαφές που είχε με τον Τούχελ και βρίσκεται πλέον σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί του για να αναλάβει τα «Τρία Λιοντάρια». Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής φαίνεται αρκετά θετικός να αναλάβει αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Το… αγγλικό παρελθόν του Τούχελ ίσως τον φέρει στα «Τρία Λιοντάρια»

Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτό που τονίζεται, πάντως, στο δημοσίευμα, είναι η μεγάλη εκτίμηση που υπάρχει στις τάξεις της αγγλικής ομοσπονδίας προς το πρόσωπο του Τούχελ. Άλλωστε, ο Γερμανός τεχνικός έχει εξαιρετικό όνομα στη χώρα, αφού οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Champions League το 2021. Υπενθυμίζεται πως η Εθνική Αγγλίας πορεύεται με υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλεϊ από το καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί τότε αποχώρησε έπειτα από οκτώ χρόνια ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ, χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη επίσημος αντικαταστάτης. Παράλληλα, αν ο Γερμανός αναλάβει τελικά τις τύχες των «Τριών Λιονταριών» θα είναι μόλις ο τρίτος ξένος προπονητής στην ιστορία τους. Οι άλλοι δύο είναι ο πρόσφατα εκλιπών Σβεν-Γκόραν Έρικσον (2000-2006) και ο Φάμπιο Καπέλο (2007-2012).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version