ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συγκλονίζει ο Ρότα: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο – Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας»
Ελλάδα – Ιρλανδία: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα (vid)
Ελλάδα – Ιρλανδία: Με τη φανέλα του Μπάλντοκ ο γύρος του θριάμβου των διεθνών (vid)
Το γκολ του Μάνταλου που… τελείωσε την Ιρλανδία (vid)
Εδώ κατάπιε τους Άγγλους, στους Ιρλανδούς θα κολλούσε; (vid)
Σκοράρει ο Μπακασέτας – Στο… πόδι το Καραϊσκάκη (vid)
Ελλάδα – Ιρλανδία: «Έκρυψαν» τη μπάλα οι διεθνείς – Ο Κέλεχερ σταμάτησε τον Γιαννούλη (vid)
Σάκος του μποξ ο Κέλεχερ – Οι μεγάλες ευκαιρίες των Μασούρα και Μπακασέτα (vid)
Ελλάδα – Ιρλανδία: Ανατριχίλα στο ενός λεπτού σιγή για τον Μπάλντοκ (vid)
Συνήλθαν οι Άγγλοι μετά το ελληνικό στραπάτσο – Ξέσπασαν στη Φινλανδία
H μαγική απευθείας φαουλάρα του Αλεξάντερ-Άρνολντ κόντρα στη Φινλανδία (vid)
Περήφανος Κριστιάνο παρουσίασε την νέα του συλλογή ρολογιών (pic)
Ελλάδα – Ιρλανδία: Η ενδεκάδα της «Γαλανόλευκης για το 4Χ4 (pic)
Οι πέντε τερματοφύλακες που… ζαχαρώνει η Μπαρτσελόνα για αντί Τερ Στέγκεν
H Μπάγερν Μονάχου ρίχνει περίτρανο «άκυρο» σε αστέρα της Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νάπολι

Ο Λουκάκου αποκάλυψε τον λόγο της… αναγέννησης του!

Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί το «κλειδί» για τις εμφανίσεις του.

Ο Λουκάκου αποκάλυψε τον λόγο της… αναγέννησης του!

Η περασμένη σεζόν αποτέλεσε μια από τις χειρότερες για τον Ρομέλου Λουκάκου από κάθε άποψη. Ο Βέλγος άσος ναι μεν μέτρησε 21 γκολ σε 47 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Ρόμα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη διαφορά που άπαντες ήλπιζαν. Παράλληλα, οι εμφανίσεις του στο Euro 2024 τον έφεραν στο στόχαστρο της κριτικής. Ο ίδιος έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες και σε συνδυασμό με τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν για τους «Κόκκινους Διαβόλους», ο αποκλεισμός στους «16» της διοργάνωσης επέφερε και την αμφισβήτηση για τον 31χρονο φορ. Κι όλα αυτά ενώ έμοιαζε να… ξεμένει στην Τσέλσι. Σε μια ομάδα δηλαδή που δεν μπόρεσε να «κουμπώσει» σε κανένα από τα τρία περάσματα του.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή η Νάπολι του έδωσε την ευκαιρία που αναζητούσε. Οι «Παρτενοπέι» αναζητούσαν βασικό σέντερ φορ μετά την αποχώρηση του Όσιμεν και κατέβαλαν 30 εκατομμύρια για την απόκτηση του Λουκάκου. Μια επένδυση που ως τώρα τους έχει βγει απόλυτα. Βλέπετε, ο Βέλγος φορ μετράει τρία γκολ και πέντε ασίστ σε έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό αγωνιστικό πρόσωπο. Κι όπως αποκάλυψε, μιλώντας στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό «Tg1», ο βασικός λόγος της… αναγέννησης του είναι ο Αντόνιο Κόντε. Λουκάκου

Λουκάκου: «Όλοι ξέρουν τη σχέση που έχω με τον Κόντε»

Ο Λουκάκου τόνισε πως έχει μια πολύ στενή προσωπική σχέση με τον προπονητή της Νάπολι. Άλλωστε, οι δύο τους να έχουν συνεργαστεί ξανά, για δύο χρόνια στην Ίντερ (2019-2021), στις δύο κορυφαίες σεζόν στην καριέρα του Βέλγου φορ. Παράλληλα, ο 31χρονος άσος προσπάθησε να κατευνάσει την… τρέλα των Ναπολιτάνων για την πρωτοπορία της Serie A. Όπως ανέφερε ακόμη βρίσκονται στην αρχή της σεζόν, αν και έθεσε στη συνέχεια ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

«Η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική, όλοι ξέρουν τη σχέση που έχω μαζί του. Γνωρίζει το παρελθόν μου, την οικογένειά μου, αυτό κάνει τη μεγάλη διαφορά. Όσον αφορά στο γεγονός πως είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι γιατί είμαστε στην αρχή. Ο πιο όμορφος τίτλος μου; Αυτός που δεν έχει έρθει ακόμη…”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λουκάκου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ