Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παυλίδης: «Τα δώσαμε όλα για τον Γιώργο, θέλαμε να τον τιμήσουμε απόψε»
Nations League

Παυλίδης: «Τα δώσαμε όλα για τον Γιώργο, θέλαμε να τον τιμήσουμε απόψε»

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν στάθηκε στα γκολ, δε στάθηκε στην τεράστια νίκη της Ελλάδας επί της Αγγλίας. Αλλά μόνο στον Μπάλντοκ.

11.10.2024 | 00:16

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής Ελλάδος, ο Βαγγέλης Παυλίδης, μίλησε πρώτος στην κάμερα της NOVA για την τεράστια επιτυχία. Την μαγική εμφάνιση και τη νίκη επί της Αγγλίας. Μια νίκη χάρις τα δύο δικά του τέρματα. Μια νίκη αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Παυλίδη

«Οι σκέψεις μας ήταν όλη την ώρα στον Γιώργο. Παίζαμε γι αυτόν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τα δώσαμε όλα γι’ αυτόν. Δεν βγαίνουν οι λέξεις με λόγια. Δεν μας ένοιαζε το σκορ, παίζαμε μόνο για τον Γιώργο. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό για όλη την ομάδα. Ο Γιώργος ήταν μέρος της ομάδας, έχουμε ζήσει ωραίες στιγμές. Θέλαμε να τον τιμήσουμε. Τα λόγια είναι περιττά.  Δύσκολο να παίζεις σήμερα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι αλλά είναι δύσκολο να το ευχαριστηθούμε. Ο αγώνας θα μείνει στην ιστορία για τον Γιώργο. Τον νιώθαμε 100% Έλληνα παρότι ήταν μισός Έλληνας μισός Άγγλος. Και εκείνος ένοιωθε Έλληνας».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version