Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To φινάλε του Έρικ Τεν Χαγκ… η αρχή του Τούχελ στη Γιουνάιτεντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

To φινάλε του Έρικ Τεν Χαγκ… η αρχή του Τούχελ στη Γιουνάιτεντ!

Μπορεί οι Βρετανοί να τον βγάζουν από τις υποψηφιότητες όμως στη Γερμανία συνεχίζουν να τον βλέπουν ως το φαβορί για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ!

11.10.2024 | 13:59

Τα σενάρια περί απόλυσης του Έρικ Τεν Χαγκ από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα σταματήσουν μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα. Ο Ολλανδός προπονητής μπορεί ακόμη να είναι καλά… καλωδιωμένος στην εντατική όμως το πιθανότερο είναι να αφήσει… χρόνους τους «Κόκκινους Διαβόλους». Τις επόμενες εβδομάδες, τους επόμενους μήνες, αργά ή γρήγορα – πιθανότατα το δεύτερο – θα αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ και η Γιουνάιτεντ θα προχωρήσει αναζητώντας νέο προπονητή – διαχειριστή.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σταθερά ο Τούχελ στις επιλογές της Γιουνάιτεντ

Μοιραία η προπονητολογία έχει πάρει… φωτιά. Τα υποψήφια ονόματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Τα περισσότερα γνώριμα στο ευρύ κοινό και σε ειδικά σε αυτό της Αγγλίας και της Premier League. Πριν από μερικές ημέρες οι Βρετανοί έτρεξαν να βγάλουν από το… κάδρο ένα από αυτά. Αναφερόμαστε στον Τόμας Τούχελ! Σήμερα όμως η γερμανική BILD επαναφέρει το όνομα του Γερμανού τεχνικού τονίζοντας πως ο Τούχελ βρίσκεται σταθερά στη λίστα των ανθρώπων της διοίκησης του βρετανικού συλλόγου.

Διάβασε επίσης: Ακραία σύγκριση Τεν Χαγκ με Φέργκιουσον – «Ο Σερ Άλεξ δεν είχε πάρει τίποτα στο ξεκίνημα»

Ο Τόμας Τούχελ βρίσκεται στην ανεργία και αναζητά καρτερικά την επόμενη προπονητική του στέγη. Έχει εμπειρία από την Premier League καθώς έχει θητεύσει στον πάγκο της Τσέλσι φθάνοντας με τους Λονδρέζους στην κατάκτηση του Champions League. Ξέρει τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και με την εμπειρία του θα μπορούσε να συμμαζέψει τη Γιουνάιτεντ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version