Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το μυθικό ποσό που… πήγε τον Κλοπ στην Red Bull!
Ευρώπη

Το μυθικό ποσό που… πήγε τον Κλοπ στην Red Bull!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε τον ρόλο του επικεφαλής ποδοσφαίρου για λογαριασμό της Red Bull, επιστρέφοντας στο ποδόσφαιρο με

11.10.2024 | 22:02

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Γιούργκεν Κλοπ αποχώρησε από τον πάγκο της αγαπημένης του Λίβερπουλ. Ένα πραγματικό τέλος εποχής τόσο για τον ίδιο όσο και για τους «Κόκκινους». Άλλωστε, στα εννιά σχεδόν χρόνια κοινής τους πορείας έζησαν ουκ ολίγες έντονες στιγμές. Μάλιστα, ο 57χρονος είχε αφήσει να εννοηθεί πως υπήρχε ενδεχόμενο ακόμη και πρόωρης… συνταξιοδότησης του από το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, μόλις μερικούς μήνες μετά ο ίδιος επέστρεψε στον χώρο, αλλά από ένα διαφορετικό πόστο. Κι αυτό γιατί, ο Γερμανός από την Τετάρτη (9/10) ανέλαβε και επισήμως τον ρόλο του επικεφαλής ποδοσφαίρου για λογαριασμό της Red Bull.

Ουσιαστικά, ο Κλοπ θα έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο προς όλες τις ομάδες του ομίλου. Τα καθήκοντα του θα έχουν να κάνει με όλα τα προπονητικά θέματα των ομάδων του ομίλου, την αγωνιστική φιλοσοφία και τις μεταγραφές. Φυσικά, η απόφαση του να επιστρέψει στον χώρο για την Red Bull έφερε αρκετά αρνητικά σχόλια για τον ίδιο. Τόσο από τους οπαδούς της Ντόρμουντ, όσο και από αυτούς της Λίβερπουλ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Γερμανός τεχνικός αποδέχτηκε την πρόταση συνειδητά, αφού θα του αποφέρει ένα τεράστιο ποσό ετησίως. Βλέπετε, η αμοιβή του ανά χρόνο συμβολαίου υπολογίζεται στα δέκα με δώδεκα εκατομμύρια ευρώ.

Το πολυετές συμβόλαιο και η συμφωνία… κυρίων Κλοπ και Red Bull

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο Κλοπ έχει αφήσει προς στιγμήν στην… άκρη την επιστροφή του στους πάγκους. Γι’ αυτό, άλλωστε και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τον Αυστριακό κολοσσό, θέλοντας να δουλέψει απερίσπαστος στο νέο αυτό project. Ωστόσο, η θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Γερμανίας τον ενδιαφέρει ακόμη, εφόσον προκύψει. Παράλληλα, ο 57χρονος τεχνικός έχει έρθει και σε μια συμφωνία… κυρίων με την Red Bull, η οποία θα του επιτρέψει να αποχωρήσει από τη θέση του, εφόσον δεχτεί μια σοβαρή πρόταση από κάποιον σύλλογο και πειστεί να επιστρέψει στην προπονητική.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version