Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν πρόλαβε να… φύγει απ’ τον Αστέρα και βρήκε ομάδα ο Μακελελέ!
Αγγλία

Δεν πρόλαβε να… φύγει απ’ τον Αστέρα και βρήκε ομάδα ο Μακελελέ!

Ο Κλοντ Μακελελέ έφυγε μετά από ούτε έναν μήνα από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά φαίνεται πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό του, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην Κάρντιφ.

12.10.2024 | 15:01

Μόλις πριν από ένα μήνα ο Αστέρας Τρίπολης έκανε αίσθηση ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Κλοντ Μακελελέ ως προπονητή. Ωστόσο, η συνεργασία των δύο πλευρών δεν έμελλε να μακροημερεύσει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα πράγματα πήραν μια απίθανή τροπή κι έφεραν μεγάλη δημοσιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα για τους… λάθους λόγους. Βλέπετε, ο 51χρονος αποχώρησε από την ομάδα της Αρκαδίας ως αήττητος. Μετρούσε μια νίκη και δύο ισοπαλίες στον πάγκο της και παραιτήθηκε μετά το τρίποντο (3-1) απέναντι στην Καλλιθέα, κατηγορώντας τη διοίκηση του συλλόγου για παρεμβολές στο έργο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μακελελέ ανέφερε ότι του ζητήθηκε να αφήσει εκτός αποστολής τον νεαρό Νταρνέλ Μπιλέ. Κι αυτό γιατί δεν είχε υπογράψει ακόμη το πολυετές συμβόλαιο που του είχε προταθεί. Μια απόφαση την οποία ο ίδιος δεν ενέκρινε κι εντέλει δεν ακολούθησε. Έτσι, οι δύο πλευρές έλυσαν εντέλει τη συνεργασία τους και προχωράνε σε χωριστούς δρόμους. Πάντως, ο Γάλλος τεχνικός φαίνεται πως δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς δουλειά. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το «Londonworld» βρίσκεται πολύ κοντά στην Κάρντιφ.

Ο Μακελελέ καλείται να σώσει (αν αναλάβει) την Κάρντιγ από τον πάτο

Η ουαλική ομάδα απέλυσε στα τέλη Σεπτεμβρίου τον γνωστό στο ελληνικό κοινό Ερόλ Μπουλούτ. Κι αυτό γιατί η ομάδα έκανε το χειρότερο της ξεκίνημα εδώ και 94 χρόνια, μετρώντας μόλις έναν βαθμό στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Μια συγκομιδή που την φέρνει στην τελευταία θέση της Championship. Τη δεδομένη χρονική στιγμή στον πάγκο της βρίσκεται ως υπηρεσιακός ο Ομέρ Ριζά, αλλά αναζητείται μόνιμη λύση. Κι εκεί ακριβώς κολλάει το όνομα του Μακελελέ, που είναι ένα από τα δύο φαβορί για τη θέση. Το άλλο όνομα που δεσπόζει είναι αυτό του Ρούμπεν Σέλες, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της Ρέντινγκ.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως αν εντέλει ευοδωθεί η συμφωνία αυτή δε θα ναι η πρώτη επαφή του Μακελελέ με το ουαλικό ποδόσφαιρο. Βλέπετε, ο Γάλλος τεχνικός από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Νοέμβριο του 2017 ήταν βοηθός προπονητή του Πολ Κλεμέντ στη μεγάλη αντίπαλο της Κάρντιφ, Σουόνσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version