Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Ηχηρή αποχώρηση στην Σίτι – Φεύγει ο «αρχιτέκτονας» (pic)
Μάντσεστερ Σίτι

Επίσημο: Ηχηρή αποχώρηση στην Σίτι – Φεύγει ο «αρχιτέκτονας» (pic)

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως μετά από δώδεκα χρόνια προχωράει σε αλλαγή γενικού διευθυντή!

12.10.2024 | 16:20

Η Μάντσεστερ Σίτι αλλάζει εποχή μετά το τέλος της φετινής σεζόν! Οι πρωταθλητές Αγγλίας επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αλλάζει τεχνικό διευθυντή και επισημοποίησαν πως στο τέλος της χρονιάς ο σπουδαίος Τσίκι Μπεγκιριστάιν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από 12 χρόνια συνεχόμενης και επιτυχημένης παρουσίας!

Την θέση του θα πάρει ο Βιάνα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ η Σίτι ανακοίνωσε πως θα γίνει και μια εκδήλωση προκειμένου να αποθεώσουν όλοι τον Μπεγκιριστάιν, όταν με το καλό τελειώσει η φετινή απαιτητική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι:

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Τσίκι Μπεγκιρίσταϊν θα αποχωρήσει από τη θέση του ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου  στο τέλος της σεζόν 2024/25.Μετά από μια γεμάτη δωδεκαετία στην θέση και με πολλά τρόπαια, ο Τσίκι θα εγκαταλείψει την τρέχουσα θέση του μετά τη συμμετοχή του συλλόγου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA αυτό το καλοκαίρι και θα τον διαδεχθεί ο Hugo Viana της Sporting CP.

Ο Βιάνα θα ξεκινήσει τον πλήρη ρόλο του το καλοκαίρι του 2025, αλλά θα συνεργαστεί με τον Τσίκι τους προηγούμενους μήνες για να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση. Ανυπομονούμε να απονέμουμε φόρο τιμής στην εξαιρετική συνεισφορά του Μπέγκιριστάιν στη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version