Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μένει στο Λονδίνο ο Σάκα και η Άρσεναλ… αγωνιά! (pic)
Άρσεναλ

Μένει στο Λονδίνο ο Σάκα και η Άρσεναλ… αγωνιά! (pic)

Ο Μπουκάγιο Σάκα δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το ματς με την Φινλανδία λόγω τραυματισμού και οι άνθρωποι της Άρσεναλ αγωνιούν για τα χειρότερα.

12.10.2024 | 14:29

Δεδομένα ο Μπουκάγιο Σάκα είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της η Άρσεναλ.  Άλλωστε, αποτελεί κι έναν από τους βασικούς λόγους που οι «Κανονιέρηδες» πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο της Premier League  Το ίδιο ακριβώς ισχύει, βέβαια, και για την Εθνική Αγγλίας. Ο 23χρονος εξτρέμ διαθέτει τεράστια ποδοσφαιρική ποιότητα, κάτι που αποδεικνύει συνεχώς με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν δείχνει να έχει ξεκινήσει… φουριόζος. Βλέπετε, ήδη μετράει 3 γκολ και 7 ασίστ σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τους Λονδρέζους.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Σάκα αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας και σε αυτόν ποντάρουν πολλά στην Άρσεναλ. Ωστόσο, τα τελευταία γεγονότα έχουν κάνει τους ανθρώπους των «Κανονιέρηδων» να… τρελαίνονται από αγωνία. Βλέπετε, ο 23χρονος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας με την Ελλάδα, λόγω τραυματισμού. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν τα «Τρία Λιοντάρια», ο ίδιος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση κόντρα στη Φινλανδία την Κυριακή (13/10, 19:00), αλλά επέστρεψε στην Άρσεναλ για περαιτέρω εξετάσεις.

Δε φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Σάκα

Όπως είναι λογικό στις τάξεις των «Κανονιέρηδων» αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σάκα. Κι αυτό γιατί μια ενδεχόμενη απουσία του για ένα χρονικό διάστημα θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα στις προσπάθειες της ομάδας να διεκδικήσει τον τίτλο στην Premier League. Πάντως, οι πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό του αμέσως μετά το ματς δεν έδειχναν κάτι σοβαρό. Σύμφωνα με το «SkySports», όμως, δεν αποκλείεται ο Άγγλος άσος να απουσιάσει από το παιχνίδι των Λονδρέζων κόντρα στην Μπόρνμουθ το ερχόμενο Σάββατο (19/10).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version