Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μόνο ο Γκουαρντιόλα είναι καλύτερος από τον Τεν Χαγκ»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Μόνο ο Γκουαρντιόλα είναι καλύτερος από τον Τεν Χαγκ»

O Έρικ Τεν Χαγκ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον Μπένι ΜακΚάρθι και όλα όσα δήλωσε!

12.10.2024 | 20:34

O Έρικ Τεν Χαγκ είναι ένας από τους προπονητές που δέχονται την περισσότερη και πιο σκληρή κριτική αυτή τη στιγμή στην Αγγλία. Ο λόγος… γνωστός. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γι’ ακόμη μία φορά κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα των τελευταίων ετών υπό τις οδηγίες του.

Η πίεση ολοένα και μεγαλώνει για τον Ολλανδό τεχνικό που προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων». Εκείνοι που τον υπερασπίζονται ναι μεν είναι λίγοι, αλλά, είναι ικανοί να… γυρίσουν το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου; Ένας από αυτούς που πιστεύουν όσο περισσότερο πάει τον έμπειρο προπονητή είναι ο Μπένι ΜακΚάρθι.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει τον πρώην φορ στο τιμ του. Ο Νοτιοαφρικανός μιλώντας στο «Super Sport TV» επισήμανε ότι λίγοι προπονητές αυτή τη στιγμή είναι καλύτεροι από τον Ολλανδό. Και μόνο αν ερχόταν ο… Πεπ Γκουαρντιόλα στην έτερη ομάδα του Μάντσεστερ θα γινόταν πραγματική αναβάθμιση. Για την ώρα και εκείνος θεωρεί ότι είναι απλά θέμα χρόνου η ομάδα να βρει τα πατήματά της και να πάρει τις νίκες που θα την φέρουν ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μπένι ΜακΚάρθι για τον Έρικ Τεν Χαγκ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις κάποιον που είναι καλύτερος από τον Έρικ Τεν Χαγκ αυτή τη στιγμή. Μόνο ο Γκουαρντιόλα είναι καλύτερος από τον Τεν Χαγκ αυτή τη στιγμή. Μόνο αν το έπαιρνε εκείνος απόφαση και πήγαινε στη Γιουνάιτεντ θα είχε η Γιουνάιτεντ έναν καλύτερο προπονητή από τον Τεν Χαγκ.

Πέραν εκείνου δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον, όπου αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος από τον Τεν Χαγκ», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version