Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νέος υποψήφιος για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ – Made in… Ιβηρική
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νέος υποψήφιος για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ – Made in… Ιβηρική

Μετά τον Τόμας Τούχελ ένα ακόμη «καυτό» όνομα της αγοράς... μπαίνει στο ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

12.10.2024 | 17:19

Μπορεί ο Έρικ Τεν Χαγκ να θεωρεί βέβαιη την παραμονή του στη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν εντελώς αντίθετη γνώμη. Άπαντες στο Νησί – και όχι μόνο – μετρούν αντίστροφα για την απόλυση του Ολλανδού τεχνικού και την έλευση του διαδόχου του. Πιστεύουν πως η διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» θα πάρει προσεχώς την απόφαση να προβεί σε αλλαγές στη τεχνική ηγεσία με στόχο την αγωνιστική ανάταση της ομάδας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Καθημερινά τα πιθανά ονόματα δίνουν και παίρνουν στο ρεπορτάζ της Γιουνάιτεντ. Οι υποψήφιοι διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Χθες οι Γερμανοί έβαλαν στη λίστα των ονομάτων αυτό του Τόμας Τούχελ, ένα όνομα ωστόσο που απορρίπτουν οι Βρετανοί. Σήμερα ο Άγγλος δημοσιογράφος, Ντιν Τζόουνς βάζει στο παιχνίδι άλλον υποψήφιο. Η αναφορά του γίνεται στο όνομα του νυν τεχνικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ.

Διάβασε επίσης: Επίσημο: Ηχηρή αποχώρηση στην Σίτι – Φεύγει ο «αρχιτέκτονας» (pic)

Στη λίστα της Γιουνάιτεντ ο Ρούμπεν Αμορίμ

Ο Πορτογάλος τεχνικός τον τελευταίο χρόνο απασχολεί έντονα την ποδοσφαιρική ελίτ. Το καλοκαίρι βρέθηκε σε επαφές με τη Λίβερπουλ προκειμένου να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Το έργο του στην Σπόρτινγκ είναι εξαιρετικό και βγάζει… μάτι πως ο Αμορίμ είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του σε μεγάλη ομάδα. Να αναφέρουμε εδώ πως το ρεπορτάζ θέλει τον Αμορίμ να βρίσκεται στη λίστα και της άλλης ομάδας του Μάντσεστερ. Η έλευση του Ούγκο Βιάνα στη θέση του τεχνικού διευθυντή των «Πολιτών» και το συμβόλαιο του Γκουαρντιόλα – μπαίνει στους τελευταίους μήνες του – μοιραία βάζει τον Πορτογάλο ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Αγγλίας!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version