Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To όνειρο των Άγγλων για τον πάγκο των «Τριών Λιονταριών»
Αγγλία

To όνειρο των Άγγλων για τον πάγκο των «Τριών Λιονταριών»

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη πρεσάροντας τον κορυφαίο προπονητή αυτή τη στιγμή στην αγορά.

12.10.2024 | 11:23

Με ένα όνειρο τρελό η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας! Τα «Τρία Λιοντάρια» μετά το στραπάτσο από τη «Γαλανόλευκη» στο Γουέμπλεϊ (μεγάλη νίκη της Εθνικής με 2-1) βρίσκονται ξανά σε οριακό σημείο όσον αφορά το θέμα προπονητή – διαχειριστή. Η έντονη κριτική από τα βρετανικά ΜΜΕ φέρνουν την Ομοσπονδία μπροστά σε άμεσες αποφάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να επαναφέρουν την ηρεμία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο υπηρεσιακός προπονητής, Λι Κάρσλεϊ τόνισε για άλλη μια φορά πως η παρουσία του στον πάγκο της Αγγλίας είναι προσωρινή. Μετά το τέλος της διαδικασίας του Nations League θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα κατέβει επίπεδο αναλαμβάνοντας ξανά τις τύχες της Εθνικής Ελπίδων των Άγγλων.

Διάβασε επίσης: Transfermarkt: Οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές στον πλανήτη – Δύο στην κορυφή

Ο Γκουαρντιόλα βασική προτεραιότητα της Αγγλίας

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τον διάδοχο του Κάρσλεϊ… πολλά. Αυτό που λάμπει περισσότερο από των υπολοίπων είναι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα με τη βρετανική Telegrapgh ο Καταλανός τεχνικός αποτελεί τον βασικό στόχο των «Τριών Λιονταριών». Η Ομοσπονδία θέλει να συνάψει συμφωνία με τον Γκουαρντιόλα για πολλά χρόνια πιστεύοντας πως αυτός είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τη χώρα στις επιτυχίες.

Οι Βρετανοί ξέρουν πως η περίπτωση του Γκουαρντιόλα είναι αρκετά δύσκολη όμως ποντάρουν αρκετά στο να συμβεί στην πραγματικότητα. Το συμβόλαιο του Καταλανού τεχνικού με την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές δεν έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις επέκτασης της συνεργασίας τους και πιστεύεται πως ο Πεπ θεωρεί πως ο κύκλος του στην Premier League οδεύει στο τέλος του. Παράλληλα δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο Καταλανός θα δει ως μεγάλη πρόκληση να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας. Δεν έχει ξανακαθίσει σε πάγκο εθνικής ομάδας!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version